mulders-gm.nl

Ontmoeting Met Paulus

PUBLICATIE DATUM 2010-04-08
BESTANDSGROOTTE 12,29
ISBN 9789052634869
TAAL NEDERLAND
AUTEUR K.H.W. Klaassens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ontmoeting Met Paulus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.H.W. Klaassens. Lezen Ontmoeting Met Paulus online is nu zo eenvoudig!

Het uitvoeren van de musical Met de groeten van Paulus, leidde tot het organiseren van leerhuizen, een prekenserie over Paulus, maken van materiaal voor de kindernevendienst, gespreksavonden en meditatieve momenten. Deze inspirerende teksten zijn opgenomen in deel 1 een Paulusjaar van het tweeluik Ontmoeting met Paulus. Deel 2 is een reisverslag met veel foto's en verhalen van de reis die aansluitend met gemeenteleden gemaakt is.

..., Anselm: De stille weg. Een ontmoeting met Jan Paulus en Jaroslav Sebek : Lanno Tielt/ Ten Have Kampen z ... Ontmoeting met paulus 1 paulusjaar - 9789052634869 - De Fakkel ... ... Ontmoeting met Broeder Paulus Margreet Kattauw (Switch to Silence) Zondagmiddag, twaalf uur. Hoewel ik er naar uit kijk om broeder Paulus te ontmoeten, bel ik hem om onze afspraak een uur te verzetten. Ontmoeting met Paulus deel 1 een Paulusjaar 1 NARRATIO. Over de auteurs: Dr. K.H.W. Klaassens studeerde en promoveerde in de theologie aan de Universiteit te Brussel. Hij was predikant in Vriescheloo, Vorden en Maastricht en is nu verbonden aan de Protestantse Gemeente I ... Ontmoeting met de Joodse gemeenschap tijdens het bezoek ... ... . Hij was predikant in Vriescheloo, Vorden en Maastricht en is nu verbonden aan de Protestantse Gemeente Ichthus te Emmen. Paulus (Oudgrieks: Παῦλος, Paulos; Hebreeuws: שאול התרסי, Šaʾul HaTarsi, "Saul van Tarsus") (Tarsus (), ca. 3 - waarschijnlijk Rome, na 60) was een leider van de vroege christelijke kerk en speelde een centrale rol in de vroege ontwikkeling en verspreiding van het christendom in de landen rondom de Middellandse Zee, in het bijzonder in wat nu Turkije en Griekenland is. Het uitvoeren van de musical Met de groeten van Paulus, leidde tot het organiseren van leerhuizen, een prekenserie over Paulus, maken van materiaal voor de kindernevendienst, gespreksavonden en meditatieve momenten. Deze inspirerende te...