mulders-gm.nl

Gewonnen jaren

PUBLICATIE DATUM juli 2019
BESTANDSGROOTTE 10,37
ISBN 9789026338038
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dorly Deeg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gewonnen jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dorly Deeg. Lezen Gewonnen jaren online is nu zo eenvoudig!

Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman.Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Maar gelúkkig en prettig oud zijn, hoe doe je dat? Sinds 1991 doet Dorly Deeg onderzoek naar het functioneren van ouderen op lichamelijk, cognitief, emotioneel en sociaal terrein. Welke functies veranderen met het ouder worden, en wanneer? Hoe behoud je het plezier in het leven? Worden we op dezelfde manier oud als onze ouders? En hoe kunnen we ons welbevinden zo lang mogelijk behouden?Met Gewonnen jaren biedt Dorly Deeg een andere kijk op ouder worden. Het welbevinden in iedere "oudere' levensfase staat voorop: wat levert plezier op en waar hangt dat vanaf? Haar boodschap: er is geen "toverpil' om veroudering tegen te gaan; je kunt er wél mee leren omgaan.

...k Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman ... Laatste nieuws Archives - Gewonnen jaren ... . Oud worden is normaal, laat 'Gewonnen jaren' zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Amsterdamsche Football Club Ajax, kortweg AFC Ajax of gewoon Ajax, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam.De club is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Sinds de oprichting van de Eredivisie speelt Ajax onafg ... bol.com | Gewonnen jaren, Dorly Deeg | 9789026338021 | Boeken ... . Sinds de oprichting van de Eredivisie speelt Ajax onafgebroken in deze hoogste divisie. Ajax is 34 keer kampioen van Nederland geworden. Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Gewonnen jaren van Dorly Deeg is een verfrissende kijk op het ouder worden. Voor de lezers van Dick Swaab, Ap Dijksterhuis, Oliver Sacks en Daniel Kahneman. Oud worden is normaal, laat Gewonnen jaren zien. De ouderen van nu hebben vele levensjaren gewonnen ten opzichte van vorige generaties. Deze pagina geeft een overzicht van alle winnaars van het Eurovisiesongfestival sinds 1956. Auteur Dorly Deeg overhandigt het eerste exemplaar van het boek 'Gewonnen jaren. Heldere inzichten over hoe wij ouder worden' aan Theo van Uum, directeur Langdurige Zorg van VWS. July 30, 2019 Dorly Deeg 0 Jaren 80. De jaren 80 waren voor Nederland op het Eurovisiesongfestival niet al te succesvol: in 1980 vond het songfestival in Den Haag plaats, omdat Israël, die in 1978 en 1979 won, niet twee keer achter elkaar als gastland wilde dienen en daarom Nederland als gastland werd aangewezen. Gewonnen jaren. He...