mulders-gm.nl

Koning van de Yukon

PUBLICATIE DATUM september 2019
BESTANDSGROOTTE 12,31
ISBN 9789400404380
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Adam Weymouth
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Koning van de Yukon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adam Weymouth. Lezen Koning van de Yukon online is nu zo eenvoudig!

De zalm is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Alaska. Lange tijd vervulde de vis een belangrijke rol in de economie alsook in de cultuur van het Hoge Noorden. De zalm kent een uitzonderlijke en fascinerende levenswandel: hij verlaat het zoete water om duizenden kilometers naar open zee af te leggen, en daarna terug te keren naar zijn geboortewateren. Maar het bestaan van de zalm en van de mensen die generaties lang van de vis hebben geleefd staat onder druk. Klimaatverandering, overbevissing en industrialisering eisen hun tol. Adam Weymouth volgt met zijn kano het spoor van de zalm over de rivier de Yukon, van de bron tot aan de zee, om een wereld vast te leggen die op het punt staat te verdwijnen, een wereld van mensen en vissen die leven in het laatste restje wildernis.

...es in Mijn Marktplaats. De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats ... Koning van de Yukon • Biografieboeken.nl ... . ... Boeken E-books Advertentie a1304325774. eBook-Koning van de Yukon - Adam Weymouth. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 28 sep. '19, 08:44. De zalm is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Alaska. Lange tijd vervulde de vis een belangrijke rol in de economie alsook in de cultuur van het Hoge Noorden. De zalm kent een uitzonderlijke en fascinerende levenswandel: hij verlaat het zoete water om d ... Man op avontuur met vis: zalmtrek en palingmysterie | Trouw ... . De zalm kent een uitzonderlijke en fascinerende levenswandel: hij verlaat het zoete water om duizenden kilometers naar open zee af te leggen, en daarna terug te keren naar zijn geboortewateren. Maar het bestaan van de zalm ... "De zalm is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Alaska. Lange tijd vervulde de vis een belangrijke rol in de economie alsook in de cultuur van het Hoge Noorden. De zalm kent een uitzonderlijke en fascinerende levenswandel: hij verlaat het zoete water om duizenden kilometers naar open zee af te leggen, en daarna terug te […] Koning van de Yukon | ISBN 9789400404397 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koning van de Yukon van Adam Weymouth (Paperback). De zalm is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Alaska. Lange tijd vervulde de vis een belangrijke rol in de economie alsook in de cultuur van het Hoge Noorden. De zalm kent een uitzonderlijke en fascinerende levenswandel: hij verlaat het zoete water om duizenden kilometers naar open zee af te leggen, en daarna terug te keren naar ... Koning van de Yukon. verschenen Je ontvangt direct het e-book in je mail. Auteur. Adam Weymouth. Type boek. E-book. Prijs. 9,99. Vul alsjeblieft je ... Vervolgens plaatst u zelf het e-book op uw e-reader, tablet of mobiel. De e-books zijn vrij van DRM-beveiliging. Heeft u een e-book gereserveerd dan ontvangt u op de verschijningsdatum een mail ......