mulders-gm.nl

Geniet van je pensioen

PUBLICATIE DATUM oktober 2019
BESTANDSGROOTTE 4,82
ISBN 9789002268441
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Claus
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geniet van je pensioen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Claus. Lezen Geniet van je pensioen online is nu zo eenvoudig!

"Dat is voor als ik met pensioenben' – hoe dikwijls hoor je datniet zeggen? Eindelijk zeeënvan tijd om te doen wat je graag doet...Maar wat is dat dan allemaal? Wat isvoor jou echt van belang?Hoe wil je je dagen doorbrengen?Sommige senioren hebben het drukkerdan ooit wanneer ze gepensioneerd zijnen andere genieten juist van de rust.Dit boek zet je op weg om jouw tweedecarrière zin te geven en reikt 200 tipsaan om actief te blijven.Als ervaren pensioencoach biedtMark Claus je tal van mogelijkhedenom fit in je hoofd en goed in je velouder te worden, positief in het levente staan en creatief aan de slag te gaan.Aan jou om te kiezen wat betekenisaan je leven geeft en waar je blijvan wordt!

...vrijheid en van je pensioen. Je hebt vast nog wel heel veel te doen ... Pensioen: Zorgeloos genieten van je pensioen ... . ***** Na een productief en ijverig leven, is je pensioen je nu gegeven. ***** Laat de kurken nu maar snel knallen. Het harde werken is gedaan, 't is goed geweest. Gooi alle remmen los en geniet ervan, want vandaag is het jouw feest! Geniet van je pensioen Mark Claus. Het spel van de verbeelding Kasper Bormans. Léés meer van Standaard Uitgeverij. Bekijk alles > Nieuws. Eric De Maerteleire over 'Hele en halve wa ... Pensioen: Zorgeloos genieten van je pensioen ... . Bekijk alles > Nieuws. Eric De Maerteleire over 'Hele en halve waarheden en complete onzin over voeding ... Bestel Hoera, geniet van je pensioen van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vanaf GoCards.nl kun je gratis e-cards versturen! Kies een van onze e-cards of maak een e-card met je eigen foto! Een schitterend NEON deurbord met de tekst: Geniet van je pensioen. Afmeting: 50cm x 50cm. Ook verkrijgbaar in losse NEON letters om bijvoorbeeld een naamslinger te maken! Super origineel voor iemand die met pensioen gaat. Klik hier voor meer mogelijkheden. +- Binnenkort ga ik met pensioen. Krijg ik dan ook nog steeds vakantiegeld? Ja en nee. Na uw pensionering krijgt u een AOW-­uitkering van de overheid, plus geld van uw bedrijfs­pensioenfonds(en). Pensioenfondsen hebben de gewoonte om het pensioen in twaalf gelijke porties op te delen en die maandelijks uit te keren....