mulders-gm.nl

De kamer waar alle verhalen beginnen

PUBLICATIE DATUM april 2019
BESTANDSGROOTTE 12,51
ISBN 9789025454098
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wouter Godijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De kamer waar alle verhalen beginnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Godijn. Lezen De kamer waar alle verhalen beginnen online is nu zo eenvoudig!

"De kamer waar alle verhalen beginnen' van Wouter Godijn gaat over een redacteur van thrillers, fantasy en sciencefiction die zo door zijn werk in beslag is genomen dat hij ervan droomt. Opvallend is dat hij droomt in de stijl van die genres, en de inhoud van de dromen is te herleiden tot de trauma's die hij opliep in zijn eigen jeugd."De kamer waar alle verhalen beginnen' vertelt het ontroerende verhaal van wat waarschijnlijk de laatste nacht is uit het leven van een man die zich heeft geprobeerd te verzoenen met iets wat dat leven heeft verruïneerd.Alleen een schrijver als Wouter Godijn is in staat om met deze gegevens als uitgangspunt een pageturner te maken die niet alleen spannend is, maar ook humoristisch, de verbeelding overstijgend, om niet te zeggen: verbijsterend.

...ion is zo door zijn werk in beslag genomen dat hij ervan droomt ... De kamer waar alle verhalen beginnen - de Vries Boeken ... . Opvallend is dat hij droomt in de stijl van die genres, en de inhoud van de dromen is te herleiden tot de trauma's die hij opliep in zijn eigen jeugd. De kamer waar alle verhalen beginnen vertelt het ontroerende verhaal van wat ... Het boek De kamer waar alle verhalen beginnen, geschreven door Wouter Godijn, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 'De kamer waar alle verhalen beginnen is een intrigerende r ... De kamer waar alle verhalen beginnen - NRC Webwinkel ... .95 'De kamer waar alle verhalen beginnen is een intrigerende roman waarin een waaier van verhalen, merkwaardig genoeg, totaal ondergeschikt is aan de vernuftige constructie en formulering ervan. Je zou de hoofdlijn in een paar zinnen kunnen samenvatten, maar zo'n samenvatting zou nauwelijks iets zeggen over de stilistische brille en lyrische toonzetting van het boek. Met zijn nieuwe roman De kamer waar alle verhalen beginnen pakt hij opnieuw uit met een geheel eigen stijl die de grenzen van diverse literaire genres exploreert. Stilistisch huzarenstukje. Godijn begint met een motto van Edgar Allan Poe dat gelijk het gehele boek omvat: 'All that we see or seem is but a dream within a dream'. De kamer waar alle verhalen beginnenuitgeverij: atlas contactisbn: 9789025454098'de kamer waar alle verhalen beginnen' van wouter godijn gaat over een redacteur van thrillers, fantasy en De kamer waar alle verhalen beginnen vertelt het ontroerende verhaal van wat waarschijnlijk de laatste nacht is uit het leven van een man die zich heeft geprobeerd te verzoenen met iets wat dat leven heeft verruïneerd. Boekinformatie Schrijver: Wouter Godijn Titel: De kamer waar alle verhalen beginnen Uitgeverij: Atlas Contact Jaartal: 2019 'De kamer waar alle verhalen beginnen' van Wouter Godijn gaat over een redacteur van thrillers, fan...