mulders-gm.nl

Magda is overal

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 9,74
ISBN 9789082723199
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Christian Jongeneel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Magda is overal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Jongeneel. Lezen Magda is overal online is nu zo eenvoudig!

Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Die twee gebeurtenissen staan niet los van elkaar, meent haar kleinzoon Dede, professioneel fantast en zelfverklaard bewonderaar van Osama bin Laden. In het kielzog van zijn zus, het alom bewonderde supermodel Magic Magda Singh, reist Dede de wereld over, met steeds meer bloed aan zijn handen – een krankzinnige tocht die alleen in zelfdestructie kan eindigen. Maar dan is dit indringende verhaal over ontworteling en terreur nog lang niet ten einde.Christian Jongeneel (1969) groeide op in Indonesië, maar woont al meer dan een half leven in Rotterdam. Hij schrijft onophoudelijk sinds zijn dertiende: duizenden artikelen in kranten en tijdschriften, een dozijn korte verhalen in literaire tijdschriften en twee boeken over wetenschapsfilosofie. Magda is overal is zijn romandebuut.

...0, Haarlem Bestel Zet op verlanglijst Specificaties ... Magda is overal - recensie - Michelle van Dijk ... . ISBN 9789082723199 Uitgever Douane, Stichting Uitgeverij Druk 1e Datum ... Magda is overal Christian Jongeneel. Magda is overal Christian Jongeneel . Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Die twee gebeurtenissen staan ... Magda is overal is zijn romandebuut. Toegang: gr ... Recensie: Magda is overal - Christian Jongeneel - Sargasso ... .. Magda is overal is zijn romandebuut. Toegang: gratis. Verstuurd in Boekpresentatie, Schrijversbezoek, Signeersessie. Facebook • Twitter • Delicious • StumbleUpon • Email. Letterenagenda. Ontmoet schrijvers online: Alex Boogers. 21 mei 2020; Online Cursus Poëzie lezen met Peter Swanborn (online) Magda is overal Christian Jongeneel • Boek • paperback. Samenvatting . Rotterdam, 11 september 2001. Terwijl New York de torens van het WTC ineen ziet zijgen, ligt in het Rotterdamse Dijkzigt Ziekenhuis Femke Singh-Jelgersma op sterven. Christian Jongeneel (1969) groeide op in Indonesië, maar woont al meer dan een half leven in Rotterdam. Hij schrijft onophoudelijk sinds zijn dertiende: duizenden artikelen in kranten en tijdschriften, een dozijn korte verhalen in literaire tijdschriften en twee boeken over wetenschapsfilosofie. Magda is overal is zijn romandebuut. Magda is overal. Geplaatst door michellevandijk on 2 februari 2019. Berichtnavigatie. Vorige bericht Magda is overal - recensie. Geef een reactie Reactie annuleren. Vul je reactie hier in ... Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. E-mail (vereist) (Adres wordt niet getoond)...