mulders-gm.nl

Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving

PUBLICATIE DATUM augustus 2014
BESTANDSGROOTTE 4,47
ISBN 9789462510357
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving online is nu zo eenvoudig!

In deze bundel zijn twee de thema’s ‘vernetwerking’ en ‘individualisering’ van het onderzoeksprogramma 2014-2019 van de Open Universiteit bij elkaar gebracht. Deze twee, met elkaar samenhangende, thema’s geven de maatschappelijke tendens weer waar aan de ene kant de samenleving individualiseert en men zich bovendien meer en meer specialiseert en aan de andere kant dat individuen netwerken vormen om hun krachten te bundelen. Deze ontwikkeling heeft mogelijk grote gevolgen voor zowel de inrichting als de uitvoering van het recht. De verschillende auteurs belichten de samenhangende problematiek van ‘vernetwerking en ‘individualisering’ vanuit verschillende juridische invalshoeken.

...g van het onderzoeksprofiel van de faculteit ... Dr. Carla Zoethout benoemd tot hoogleraar Constitutioneel ... ... . De netwerksamenleving vanuit juridisch perspectief ... Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving . Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht . Reeksen. NTHR reeks. Aansprakelijkheid in het luchtvervoer Avarij-grosse en de aanwezigheid van schuld Capita Internationaal Handelsrecht Een van de uitgangspunten van het programma - de ontwikkeling van een netwerksamenleving ... Daarnaast bouwt de faculteit aan de verw ... Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving door S ... ... ... Daarnaast bouwt de faculteit aan de verwevenheid van onderwijs en onderzoek binnen het onderzoeksprogramma 'Recht in een geïndividualiseerde netwerksamenleving'. Gerelateerde vacatures. Universitair Docent 19e/20e -eeuwse Europese Geschiedenis. Levertijd: 24 uur. Auteur: A.H. Lamers; C.M. Zoethout, Prijs: € 23,50, ISBN/ISBN13: 9789462511569, Categorie: Boek, Dit is de tweede bundel die verschijnt in het kad... Dit is de tweede bundel die verschijnt in het kader van 'recht in een geïndividualiseerde netwerksamenleving', het onderzoeksprogramma 2014-2019 van de Faculteit Cultuur-en Rechtswetenschappen van de Open Universiteit (C&R), meer in het bijzonder van het wetenschapsgebied Rechtswetenschappen. Deze bundel heeft 'De netwerksamenleving vanuit juridisch perspectief' als titel meegekregen. De twee ... Dit is de tweede bundel die verschijnt in het kader van 'recht in een geïndividualiseerde netwerksamenleving', het onderzoeksprogramma 2014-2019 van de Faculteit Cultuur-en Rechtswetenschappen van de Open Universiteit (C&R), meer in het bijzonder van het wetenschapsgebied Rechtswetenschappen. Deze bundel heeft 'De netwerksamenleving vanuit juridis September 2001- juni 2005: European Law School, Maastricht University. Meester in Nederlands recht, Europees recht en vergelijkend recht, LL.M Oktober 2005: bekwaamheidsproef georganiseerd door de examencommissie van de Orde van Vlaamse Balies. Doctor in de rechten, post-doctoraal onderzoeker Bestel Recht in een geindividualiseerde netwerksamenleving van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...