mulders-gm.nl

Ik liegni(e)tz

PUBLICATIE DATUM oktober 2014
BESTANDSGROOTTE 6,16
ISBN 9789491439650
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Georges Biliet
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik liegni(e)tz in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Georges Biliet. Lezen Ik liegni(e)tz online is nu zo eenvoudig!

Ik liegni(e)tz 1e druk is een boek van Georges Biliet uitgegeven bij Eigenboekuitgeven.Com. ISBN 9789491439650 Tijdens WO II gingen zo'n 300.000 Belgische arbeiders, al dan niet wrijwillig, werken in Duitsland.In dit boek leest u het relaas van een vrijwilliger die in Liegnitz, Magdeburg (als gedwongen brandweerman) en Weimar werkte.Het boek verhaalt over de barre terugtocht aan het einde van de oorlog, waarvan het grootste deel te voet en soms tussen de linies van Duitsers en Amerikanen door. Het is een indringend verhaal vol annekdotes, humor, ziektes, ontberingen en gevaren... kortom een levensechte om-schrijving van de werk- en leefomstandigheden in de Duitse werkkampen, gezien door de ogen van een 18 jarige knaap uit Gent.Georges Biliet's levensloop staat in het teken van brandbestrijding.Gedurende WO II was hij gedwongen brandweerman te Magdenburg. Na de oorlog is hij in dienst gegaan bij de brandweer van Gent. Momenteel is hij met welverdiend pensioen als brandweer-sergeant en heeft hij dus tijd om zijn memoires te schrijven.

...ek leest u het relaas van een vrijwilliger die in Liegnitz, Magdeburg (als gedwongen brandweerman) en Weimar werkte ... Ik liegni(e)tz | Georges Biliet | ISBN: 9789491439650 ... . Het boek verhaalt over de barre terugtocht aan het einde van de oorlog, waarvan het grootste deel te voet en soms tussen de linies van Duitsers en ... Ik liegni(e)tz bij geschiedenisboek-kopen.nl. De online geschiedenisboeken specialist. Tijdens WO II gingen zo'n 300.000 Belgische arbeiders, al dan niet wrijwillig, werken in Duitsland. In dit boek leest u het relaas van een vrijwilliger die in Liegnitz, Magdeburg (als gedwongen brandweerman) en We ... Ik liegni(e)tz | Georges Biliet | ISBN: 9789491439650 ... . In dit boek leest u het relaas van een vrijwilliger die in Liegnitz, Magdeburg (als gedwongen brandweerman) en Weimar werkte. Het boek verhaalt over de barre terugtocht aan het einde van de oorlog, waarvan het grootste deel te voet en soms tussen de linies van Duitsers en Amerikanen door. Het is ... Ik liegni(e)tz waar gebeurd oorlogsverhaal over het verblijf in drie werkkampen in Duitsland gedurende WO II Georges Biliet. Nederlands | Paperback € 22,50 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis ... Ik liegni(e)tz Georges Biliet • Boek • paperback. Samenvatting . Tijdens WO II gingen zo'n 300.000 Belgische arbeiders, al dan niet wrijwillig, werken in Duitsland. In dit boek leest u het relaas van een vrijwilliger die in Liegnitz, Magdeburg (als gedwongen brandweerman) en Weimar werkte. €21.50 | Ik liegni(e)tz | Georges Biliet | Eigenboekuitgeven.com | Oorlog, eigenboekuitgeven.com | ISBN: 9789491439650 Bestel Ik liegni(e)tz Voor 23:00 best...