mulders-gm.nl

Praten over bewustzijn

PUBLICATIE DATUM september 2010
BESTANDSGROOTTE 3,89
ISBN 9789077228494
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Patrick Kicken
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Praten over bewustzijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Kicken. Lezen Praten over bewustzijn online is nu zo eenvoudig!

Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt, ook allemaal vanzelf plaatsvinden. Dan heb je dus nooit iets fout gedaan en kun je schuldgevoel, angst, stress en frustratie voortaan laten voor wat ze zijn.Lijkt je dat niet heerlijk?Dit klinkt allemaal misschien utopisch, maar het is de zienswijze van Boeddha, Spinoza, Albert Einstein, Ramana Maharshi en vele anderen.In dit boek voeren Patrick Kicken en Paul Smit openhartige dialogen over de veranderingen in je dagelijkse leven die ontstaan door deze non-dualistische zienswijze. Als het leven een groot spel is waarin wij als schijnbaar 'afgescheiden individuen' slechts een rol spelen, hoe ga je dan om met relaties, verwachtingen, tegenslag, emoties, monogamie, liefde, seks, de dood, ego, geld, stress en schuldgevoelens?

...rt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken ... Praten over Bewustzijn - deezer.com ... . Dat alles wat je... Praten over Bewustzijn Refresh podcast. Openhartige gesprekken tussen twee veertigers, over of jij en ik wel bestaan als apart individu. Of is de wereld een droom? Filosofie met mayonaise! En een knipoog. Praten over Bewustzijn Patrick Kicken en Paul Smit Religie en spiritualiteit 4.5, 131 beoordelingen; Luister op Apple Podcasts. Openhartige gesprekken tussen twee veertigers, ... bol.com | Praten over bewustzijn, Patrick Kicken ... ... . Openhartige gesprekken tussen twee veertigers, over of jij en ik wel bestaan als apart individu. Of is de wereld een droom? Filosofie ... In Praten over bewustzijn voeren Patrick Kicken en Paul Smit openhartige dialogen over de veranderingen in je dagelijkse leven die ontstaan door deze non-dualistische zienswijze. Als het leven een groot spel is waarin wij als schijnbaar 'afgescheiden individuen' slechts een rol spelen, ... Praten over Bewustzijn. 4 d. vind-ik-leuks. De facebook pagina van de mannen achter http://waarheid.com , de Praten over Bewustzijn podcast en Praten... Praten Over Bewustzijn: langstlopende podcast ooit. Nog lang voor de podcasthype uitbrak, zochten radiomaker Patrick Kicken en stand-upcomedian Paul Smit elkaar op om een podcast te lanceren. Dat is inmiddels al 10 jaar geleden en nog steeds komen er nieuwe podcastafleveringen bij. Praten over B...