mulders-gm.nl

De Erfgename Van De Duivelsbijbel

PUBLICATIE DATUM januari 2011
BESTANDSGROOTTE 10,72
ISBN 9789026147395
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Richard Dübell
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Erfgename Van De Duivelsbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Dübell. Lezen De Erfgename Van De Duivelsbijbel online is nu zo eenvoudig!

Het laatste deel van de uiterst succesvolle Duivelsbijbel-trilogie. 1648. Na bijna dertig jaar snakt de Europese bevolking naar het einde van de oorlog. De Duivelsbijbel, het machtigste boek ter wereld, staat in het middelpunt van de belangstelling. Vanuit het noorden stuurt koningin Kristina van Zweden haar minnares Ebba Sparre om het boek te vinden. In het westen wordt een jezu•et met een belangrijke boodschap vermoord en in het zuiden komt een oeroud netwerk weer tot leven. Vanuit het oosten beginnen twee vrouwen aan een reis met als doel een doodziek kind te redden. Hun tocht voert hen rechtstreeks in de armen van de jezu•etenpater Silvicola. Die heeft maar ŽŽn missie: het vernietigen van de Duivelsbijbel.De historische thrillers van Richard DŸbell (1962) staan in Duitsland al jaren op de bestsellerlijsten. Deze omvangrijke roman is het derde deel in de Duivelsbijbel-trilogie, die in tien talen werd vertaald en ook in Nederland een grote schare liefhebbers heeft.

...ijbel" en "De erfgename van de Duivelsbijbel" ... De erfgename van de duivelsbijbel by Richard Dübell ... . Het is niet alleen een goed inkijkje in de Midden-Europese middeleeuwse wereld, maar ook een thriller van niveau. "De Duivelsbijbel" is het eerste boek van de Duivelsbijbel trilogie. De beide volgende delen zijn "De wachters van de Duivelsbijbel" en "De erfgename van de Duivelsbijbel". Het boek De Duivels Bijbel van de auteur Richard Dubell is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal ... De Erfgename Van De Duivelsbijbel. ISBN: ... De erfgename van de duivelsbijbel van Richard Dübell ... ... ... De Erfgename Van De Duivelsbijbel. ISBN: 9789026147395. Bekijk boek. Nieuw (0) Tweedehands (3) vanaf € 23,00 . Die Pforten Der Ewigkeit. ISBN: 9783404167333. Bekijk boek. Nieuw (3) Powered by Iguana [ v. 4.5 build 4.5.01 ] Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Richard Dubell. De meest gevonden boeken zijn De Wachters Van De Duivelsbijbel, De Erfgename Van De Duivelsbijbel, Die Pforten Der Ewigkeit, De Duivelsbijbel / Midprice en De Duivels Bijbel. Die Teufelsbibel, De wachters van de duivelsbijbel, De erfgename van de duivelsbijbel, and Die Teufelsbibel-Trilogie...