mulders-gm.nl

Basiscursus Word 2016

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 12,87
ISBN 9789462451667
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Saskia Jacobsen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basiscursus Word 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Jacobsen. Lezen Basiscursus Word 2016 online is nu zo eenvoudig!

Word 2016 is de nieuwste versie van het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma, van Microsoft. U leert in deze Basiscursus: - Snel en praktisch met Word werken - De opmaakmogelijkheden en stijlen kennen om een document eenduidig op te maken - Een werkstuk, nieuwsbrief en mailing maken - Allerlei tips en tricks om vlot en prettig met Word te werken De Basiscursus is opgezet als zelfstudieboek en er staan veel praktische oefeningen in. Maar het is ook heel goed te gebruiken als naslagwerk, vanwege de logische opzet, de diepgang en de uitstekende trefwoordenlijst. De laatste hoofdstukken hebben een praktijksituatie als uitgangspunt. Zo leert u de verschillende tekstverwerkingstechnieken in samenhang te gebruiken in een werkstuk, een nieuwsbrief en in een mailing.

...van Windows 10, maar de verschillen met eerdere versies van Windows zijn gering ... Basiscursus Word 2016 door Saskia Jacobsen, Jolanda Toet ... ... . In dit boek komen de volgende programma's aan de orde. • Word (voor teksten) • Excel (voor rekenmodellen) De nieuwste versie is Word 2019. Met deze versie is de cursus ook gemaakt. Hebt u een oudere versie van Word, bijvoorbeeld Word 2016 of Word 2013, dan is de cursus ook goed te volgen. Let wel op dat enkele stappen dan iets kunnen afwijken. Over Word Word maakt deel uit van het kantoorpakket Office van Microsoft. Naa ... Gratis cursus Word Basis - Learnit Training ... . Over Word Word maakt deel uit van het kantoorpakket Office van Microsoft. Naast de basiscursus biedt Learnit ook de cursussen Word Vervolg en Word VBA aan. Klik op één van deze links voor een uitgebreidere omschrijving. De Learnit cursussen worden gegeven volgens de open leervorm. U werkt op uw eigen niveau en snelheid en kunt aan de slag gaan met uw eigen project of praktijkvoorbeelden. cursus Office 2016: Access: Excel: Outlook: PowerPoint: Word : cursus Office 2013: Excel: PowerPoint: Word: Nieuw in Excel 2013: Nieuw in Word 2013: Nieuw in PowerPoint 2013 : cursus Office 2010: ... Word: Excel . Deze cursus Word wordt U geheel gratis aangeboden : Index : Les 1 het programmavenster zwevende werkbalken afscheurbare menu's ... Met Basiscursus Word 2016 leer je teksten maken voor uiteenlopende doeleinden: van brieven tot formulieren en van werkstukken tot flyers. Word 2016, het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft, kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touchscreen en tablets. In deze Basiscursus komen de tekstverwerki...