mulders-gm.nl

De managementmonologen

PUBLICATIE DATUM november 2017
BESTANDSGROOTTE 8,13
ISBN 9789024414376
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gyuri Vergouw
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De managementmonologen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gyuri Vergouw. Lezen De managementmonologen online is nu zo eenvoudig!

De managementmonologen 1e druk is een boek van Gyuri Vergouw uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024414376 Welke managementkennis moet iedereen absoluut in de gereedschapskist hebben? Wat werkt wel, wat werkt zeker niet? Wie maar één managementboek naar een onbewoond eiland mag meenemen, heeft aan De managementmonologen genoeg.De managementliteratuur is in de ogen van velen inmiddels verworden tot een ondoordringbare jungle waarin sociaal wenselijke meningen, alternatieve feiten en geleerd geleuter naadloos in elkaar overlopen. Managers zijn uiterst kritisch op die eigen vakliteratuur en dat is niet verwonderlijk. Zie uit die wirwar aan analyses, modellen en technieken maar eens kans de juiste keuze te maken. We weten nooit zeker of een specifieke aanpak nu wel of niet gaat werken.De managementmonologen laat een positief geluid horen over de zin en onzin van managementwetenschap, goeroes en vakliteratuur. Van agile tot zeitgeist en van engagement tot verandermanagement, in vijftien verhalen worden de belangrijkste managementonderwerpen kritisch, maar niet cynisch, gefileerd. Heeft ruim honderd jaar praktijkervaring en onderzoek over organisaties wel zinvolle informatie opgeleverd? Is management serious business of monkey business?Gyuri Vergouw is econoom, organisatieadviseur en toezichthouder. Hij is actief als managementconsultant en is een veelgevraagd spreker over managementvraagstukken in binnen- en buitenland. Vergouw heeft vele artikelen over management en het adviesvak gepubliceerd en is sinds 1997 als hoofdredacteur verbonden aan ManagementSite.nl.

...veel toe aan de stapel managementboeken van de laatste jaren ... De managementmonologen - NRC Webwinkel ... . Het boek schetst wel op vlotte en globale wijze een groot aantal actuele ontwikkelingen, trends en opvattingen in managementland. De managementmonologen laat een positief geluid horen over de zin en onzin van managementwetenschap, goeroes en vakliteratuur. Van agile tot zeitgeist en van engagement tot verandermanagement, in vijftien verhalen worden de belangrijkste managementonderwerpen kritisch, maar niet cynisch, gefileerd. De managementmonologen laat een positief geluid horen over ... bol.com | De managementmonologen | 9789024414376 | Gyuri ... ... . De managementmonologen laat een positief geluid horen over de zin en onzin van managementwetenschap, goeroes en vakliteratuur. Van agile tot zeitgeist en van engagement tot verandermanagement, in vijftien verhalen worden de belangrijkste managementonderwerpen kritisch, maar niet cynisch, gefileerd. De managementmonologen | ISBN 9789024414376 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mijn nieuwe boek 'De managementmonologen' is uitgekomen en de eerste interviews verschijnen in de vakbladen. Bijgaand de link naar het eerste interview, alweer enige tijd geleden afgegeven maar niet minder interessant denk ik: Wantrouw managementboeken met modellen die enorme veranderingen, revoluties en paradigmashifts in een organisatie voorspellen. De managementmonologen op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Bestel De managementmonologen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Gyuri Vergouw is econoom, organisatieadviseur, auteur en toezichthouder. Sinds 1989 is hij actief als managementconsultant en veelgevraagd spreker over managementvraagstukken in binnen- en buitenland. Hij heeft vele tientallen consultancy en interim-management opdrachten uitgevoerd en grote reorganisaties bij multinationals en overheden begeleid. Vergouw heeft honderden artikelen over ... De Managementmonologen - Gyuri Vergouw. De managementliteratuur is in de ogen van velen inmiddels verworden tot een ondoordringbare jungle waarin sociaal wenselijke meningen, alternatieve feiten en geleerd geleuter naadloos in elkaar overlopen. De managementmonologen laat een positief geluid horen over de zin en onzin van managementwetenschap ......