mulders-gm.nl

Meer rust en minder stress bij autisme

PUBLICATIE DATUM september 2014
BESTANDSGROOTTE 12,38
ISBN 9789079729951
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marja Boxhoorn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Meer rust en minder stress bij autisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Boxhoorn. Lezen Meer rust en minder stress bij autisme online is nu zo eenvoudig!

Mannen en vrouwen met autisme worstelen dagelijks met stress. Ze weten vaak niet waar ze stress aan kunnen herkennen, wat de oorzaken van stress zijn en wat ze kunnen doen om meer rust te ervaren. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Aan de hand van de praktische oefeningen en opdrachten, kun je bovendien zelf aan de slag om datgene wat je gelezen hebt meteen in de praktijk toe te passen. Met meer rust kun je: * beter omgaan met je partner, familie, vrienden en collega's * beter focussen, waardoor je meer in minder tijd kunt doen* meer grip op je leven krijgen, in plaats van chaos, onrust en onzekerheid* je krachtiger en zekerder voelen omdat je weet wat je kunt doen bij overprikkeling.Bij dit boek hoort een online werkboek met uitprintbare werkbladen van de opdrachten en nog meer tips en ideeën. Het online werkboek is exclusief verkrijgbaar voor lezers via www.rustbijautisme.nl.Marja Boxhoorn is trainer en coach en begeleidt mannen en vrouwen die zich in autisme herkennen. Op haar blog op www.autismecoach.nl geeft ze tips en ideeën om meer te floreren met autisme.

...eeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven ... Meer rust en minder stress bij autisme - Marja Boxhoorn ... ... . Een exemplaar van het boek 'Meer rust en minder stress bij autisme'. Dit zeggen coaches die werken met de Toolkit Rust Bij Autisme: "Het werken met de Toolkit Rust Bij Autisme geeft me veel zelfvertrouwen, doordat ik zeker weet dat het gaat lukken om de klant te coachen naar rust, op wat voor manier dan ook. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen ku ... Meer rust en minder stress bij autisme - Marja Boxhoorn ... ... . In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. GRATIS: eerste stap voor meer rust en minder stress bij autisme Voornaam E-mailadres Om onze nieuwsbrief met eerste stap te ontvangen dien je akkoord te gaan met onze privacy verklaring en dat we je regelmatig waardevolle e-mails toesturen. meer rust en minder stress bij autisme • Beter focussen, waardoor je meer in minder tijd kunt doen. • Grip op je leven krijgen, in plaats van chaos, onrust en onzekerheid. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress vandaan komt, hoe je stress-signalen kunt herkennen en wat je zélf kunt doen om beter met stress om te gaan. Daarnaast worden je volop ideeën en mogelijkheden geboden om meer rust te creëren in je dagelijkse leven. Meer rust en minder stress bij autisme biedt een praktisch stappenplan. In zeven stappen leer je waar stress...