mulders-gm.nl

Rotterdam XXL

PUBLICATIE DATUM oktober 2008
BESTANDSGROOTTE 10,99
ISBN 9789055946358
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dick Sellenraad
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Rotterdam XXL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Sellenraad. Lezen Rotterdam XXL online is nu zo eenvoudig!

Voor Rotterdam XXL doorkruiste fotograaf Dick Sellenraad met een heli het luchtruim boven de Maasstad in alle windrichtingen. Met een panoramacamera maakte hij vanuit verrassende standpunten opnamen van de stad en de havens. Sellenraad raakt nooit uitgekeken opRotterdam: telkens ontdekt hij nieuwe kanten aan deze veelzijdige en dynamische stad. Zijn overtuiging dat een stad nooit 'af' is, geeft zijn foto's een bijzondere meerwaarde. Ze laten zien dat Rotterdam en zijn bewoners een sterke drang hebben om zich aan te passen aan het doorlopende proces van verandering.Met deze supergrote foto's slaagt Dick Sellenraad erin nieuwe verbanden bloot te leggen in de samenhang van de stad. Op zijn reis van het Noordzeestrand in Hoek van Holland tot de Coolsingel in het hart van de stad, ontdekt de lezer dingen die hem zonder Sellenraads camera niet zouden zijn opgevallen. Rotterdam XXL is een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van luchtfotograaf Dick Sellenraad, die ernaar streeft de recente geschiedenis van de stad zo gedetailleerd mogelijk op papier te zetten. Niet met woorden, maar met licht.

... Bekijk het bord 'Rotterdam xxl' van marcbuskermolen, dat wordt gevolgd door 3758 personen op Pinterest ... Rijschool Spijkenisse XXL - dé meest vertrouwde rijschool ... ... . Bekijk meer ideeën over Rotterdam, Stad en Mixed media kunst. Wij hebben in het centrum van Rotterdam een professionele, snelle en betaalbare werkplaats die 7 dagen per week geopend is. Of u nu een lekke band heeft, uw fiets groot onderhoud nodig heeft, uw slot vervangen moet worden of uw roestige ketting aandacht nodig heeft: wij repareren uw fiets in Rotterdam. Bestel jouw foto's online in XXL formaat zoals poster, canvas, fotoboek of kalender. Gemakkelijk Snel ... Rijnmond XXL - Home - Aanmelder.nl ... . Bestel jouw foto's online in XXL formaat zoals poster, canvas, fotoboek of kalender. Gemakkelijk Snel Voordelig Premium-kwaliteit 10 jaar ervaring Het gezelligste foodtruckfestival voor jong en oud! Bekijk onze vernieuwde festival agenda voor 2019! WoonStore woonwarenhuis. Lylantsebaan 7, Capelle ad IJssel 010 - 258 42 00. Openingstijden: ma t/m do: 10.00 - 17.30 uur vr 10.00 - 21.00 uur za: 10.00 - 17.00 uur koopzo 12.00 - 17.00 uur...