mulders-gm.nl

Geestelijk dagboek

PUBLICATIE DATUM april 2013
BESTANDSGROOTTE 5,26
ISBN 9789031736843
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Rotsaert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geestelijk dagboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Rotsaert. Lezen Geestelijk dagboek online is nu zo eenvoudig!

Het Geestelijk dagboek van Ignatius van Loyola verschaft ons een verhelderende kijk op de auteur ervan en op zijn spirituele leven. Centraal staat de relatie tussen God en Ignatius - een verhaal van godsvrucht en tranen.Mark Rotsaert bezorgde een moderne Nederlandse vertaling van het Geestelijk dagboek. Leessleutels vergemakkelijken de lectuur en bieden de lezer toegang tot Ignatius' intieme dagboeknotities.

... moderne Nederlandse vertaling van het Geestelijk dagboek ... Geestelijk herstel. Les 18. Jezus is de Weg, de Waarheid ... ... . Leessleutels vergemakkelijken de lectuur en bieden de lezer toegang tot Ignatius' intieme ... Berichten over geestelijk dagboek geschreven door tijdspanne14. Thomas Merton, Wegen naar het paradijs. Een dagboek van wijsheid en geloof, 2001 (Lannoo/Ten Have) 1 juni ZALIG DE ZACHTMOEDIGEN- 3 'Zalig de zachtmoedigen' betekent niet: 'Zalig zijn zij die van nature zijn begiftigd met een rustig temperament, die niet snel uitschieten, die altijd stil en volgzaam zijn, die zich niet spontaan ... Productkenmerken. Auteur: Joannes, XXIII, Uitgever: L ... Christenleven: Een 'geestelijk' dagboek.... ... ... Productkenmerken. Auteur: Joannes, XXIII, Uitgever: Lannoo, Tielt, 550 pagina's, Gebonden met linnen kaft, Nederlands, Gepubliceerd in 1965. Boeknummer van verkoper ... Geestelijk leiderschap. Geestelijk leiderschap - Het hoogste voorbeeld Jezus Christus is het hoogste voorbeeld van geestelijk leiderschap. De meeste mensen denken bij het woord "leiderschap" aan een legerofficier die bevelen uitdeelt of aan een werkgever die zijn werknemers nauwlettend in de gaten houdt en er zo voor zorgt dat al het werk op tijd af komt. Deze geestelijke notities van Ignatius zijn evident geen literair meesterwerk, zoals de voornoemde titels, maar ze zijn een wel degelijk een "brontekst" uit de geestelijke traditie. Rob Faesen S.J. Ignatius, Geestelijk dagboek, ed. Mark Rotsaert S.J., (Bronnen van spiritualiteit), Averbode, 2013, 140 blz....