mulders-gm.nl

Een stille dauw van rust

PUBLICATIE DATUM september 2017
BESTANDSGROOTTE 10,74
ISBN 9789463422741
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hannie Piket-Schuller
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een stille dauw van rust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannie Piket-Schuller. Lezen Een stille dauw van rust online is nu zo eenvoudig!

Door inspiratievolle gedachten die ik had, kwam ik weer tot het schrijven van deze nieuwste bundel. Het is voor mij wel duidelijk dat Gods geest in mij werkt, en wel op zo'n manier dat ik tot het schrijven van deze pennenvruchten kon komen. Ik heb mijn boekje 'Een stille dauw van rust' genoemd, omdat veel mensen niet zo tegen stilte kunnen. Maar om je echt op God te kunnen concentreren, heb je rust en stilte nodig en is er altijd wel een hoekje in je huis te vinden, om je even terug te kunnen trekken. Even wegdromend en vlassend op een nieuwe dichtregel, want vanzelf gaat de zon op. Net zolang tot er weer iets nieuws ontstaan is, en dat heeft u nu in handen. Met trots mag ik wel zeggen, dat het me weer gelukt is om ook deze bundel uit te geven. Mijn zevende en tevens weer een voltooide bundel. Als ik zo mijn gedachten hierover laat gaan, kan ik alleen maar zeggen; wat wonderlijk dat God mij wil gebruiken, om Hem te eren en te prijzen in het schrijven van deze gedichten. Zoals Hij zoveel mensen wil gebruiken die Hem werkelijk lief hebben. Ook in zang en/of muziek, maar ook diegenen die dienend aanwezig willen zijn. Allen getuigen zij van Zijn liefdevolle aanwezigheid.

...er tot het schrijven van deze nieuwste bundel ... Een stille dauw van rust, Hannie Piket-Schuller ... ... . Het is voor mij wel duidelijk dat Gods geest in mij werkt, en wel op zo'n manier dat ik tot het schrijven van deze pennenvruchten kon komen. Een stille dauw van rust religieuze gedichtenbundel. Hannie Piket-Schuller. Een stille dauw van rust religieuze gedichtenbundel. Hannie Piket-Schuller . Door inspiratievolle gedachten die ik had, kwam ik weer tot het schrijven van deze nieuwste bundel. Het is voor mij wel duidelijk ... Door insp ... PDF 4 Leg Heer uw stille dauw van rust - Ichthus Emmermeer ... . Het is voor mij wel duidelijk ... Door inspiratievolle gedachten die ik had, kwam ik weer tot het schrijven van deze nieuwste bundel. Het is voor mij wel duidelijk dat Gods geest in mij werkt, en wel op zo'n manier dat ik tot het schrijven van deze pennenvruchten kon komen. Ik heb mijn boekje 'Een stille dauw van rust' genoemd, omdat veel mensen niet zo tegen stilte kunnen. Maar om je echt op God te kunnen concentreren, heb je ... Een stille dauw van rust, van Hannie Piket-Schuller Artikelnummer: 9789463422741. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Een stille dauw van rust online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Noté /5: Achetez Een stille dauw van rust: religieuze gedichtenbundel de Piket-Schuller, Hannie: ISBN: 9789463422741 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Bestel Een stille dauw van rust Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een insp...