mulders-gm.nl

De vlindertuin

PUBLICATIE DATUM april 2016
BESTANDSGROOTTE 6,26
ISBN 9789060387801
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Elly Mackay
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De vlindertuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elly Mackay. Lezen De vlindertuin online is nu zo eenvoudig!

Een klein meisje verhuist naar een nieuwe stad, waar ze een oude vlindertuin ontdekt. Maar als ze de poort opent, zijn er geen vlinders te vinden... Vastbesloten om de vlinders terug te brengen naar de tuin, inspireert het meisje de hele stad om haar te helpen. En met hun gezamenlijke inspanningen voelen de vlinders en het meisje zich al snel weer thuis. Elly MacKay's oplichtende papercut-illustraties ondersteunen prachtig dit betoverende verhaal over vriendschap en verwondering in de schoonheid van het alledaagse leven.

... als koper even geïnterviewd voor je een hondje mag kop ... Kindcentrum De Vlindertuin Heerugowaard - De Vlindertuin ... ... ... en, zonder dat dit een vervelende indruk achterlaat: Heel goed! Wij kochten er een heerlijk Vlindertje, dat ons veel plezier bezorgt! De Vlindertuin is gelegen aan een rustig hof en beschikt over een ruime binnentuin met speeltoestellen, ideaal om te genieten van een goed boek of om lekker te relaxen. Het bos, wad en strand en recreatiegebied de Vleyen is vlakbij, voor u en de kinderen is er volop vertier. Nabij onze ingang aan de Polderweg 2 is voldoende park ... De Vlindertuin ... . Nabij onze ingang aan de Polderweg 2 is voldoende parkeergelegenheid. KPO Basisschool De Vlindertuin ligt in Roosendaal, in Kalsdonk. Wij stellen elk kind centraal om zo voor al onze leerlingen de beste school te zijn. KC De Vlindertuin, gehuisvest in BBS Nieuw Zuid, is een veilige en uitdagende 'speel-leer-tuin' voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast basisonderwijs biedt De Vlindertuin: kinderopvang, peuter-arrangementen en buitenschoolse opvang, verzorgd door Kanteel Kinderopvang. Kleine dierentuin Vlinders aan de Vliet heeft minimaal 1500 tropische dagvlinders in huis. Aandachtspunt: De meeste vlinders vliegen wanneer er buiten opklaringe...