mulders-gm.nl

Beter in argumenteren

PUBLICATIE DATUM april 2014
BESTANDSGROOTTE 8,23
ISBN 9789039528020
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Karin Pijper
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Beter in argumenteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Pijper. Lezen Beter in argumenteren online is nu zo eenvoudig!

Beter in argumenteren helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren argumenteren: van het formuleren van een standpunt tot het omgaan met reacties op je standpunt en argumenten.Overzichtelijke presentatieDe serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Alle theorie én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd met overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe je een goede argumentatie opbouwt.Extra oefenenElk hoofdstuk sluit af met een duidelijke samenvatting en een aantal oefeningen zodat je je kennis kunt testen en meteen in praktijk kunt brengen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Bovendien vind je meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toetsportal AcademicX.nl. Je kunt hier extra oefenen als bepaalde theorie meer aandacht nodig heeft.Een echte praktijkhulpBeter in argumenteren richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.Karin Pijper werkt al meer dan twaalf jaar als communicatietrainer en docente Nederlands. Ze is eigenaar van ACinspiratie en helpt anderen om te overtuigen. Eerder schreef ze als coauteur het boek De Argumentatiecoach. Meer informatie over haar werkzaamheden vind je op www.acinspiratie.nl.

... Beter in argumenteren van Pijper, Karin met ISBN 9789039528020 ... Beter in argumenteren - Frankwatching Boeken ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Beter in argumenteren | ISBN 9789039528020 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Beter in argumenteren' richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu. Vergelijken - Beter in argumenteren ISBN: 9789039528020 - Bet ... Beter in argumenteren | Pijper | 9789039528020 | Boom ... ... . Vergelijken - Beter in argumenteren ISBN: 9789039528020 - Beter in argumenteren helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en… Beter in argumenteren 1e druk is een boek van Karin Pijper uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039528020 Beter in argumenteren helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. Beter in argumenteren helpt je om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leer je hoe je een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren argumenteren: van het formuleren Bestel Beter in argumenteren van Karin Pijper. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Argumenteren (Carrièretijger) Mensen verschillen met elkaar nogal eens van mening. Op je werk in vergaderingen of tijdens je opleiding in projectgroepen, zul je het regelmatig oneens zijn met anderen. Als je een meningsverschil hebt, moet je de ander overtuigen van jouw standpunt door te argumenteren. Mensen verschillen met elkaar nogal eens van mening . Op je werk in vergaderingen en tijdens je opleiding in projectgroepen, zul je het regelmatig oneens zijn met anderen. Als je een meningsverschil hebt, moet je de ander overtuigen van jouw standpunt door te argumenteren. Je maakt dan gebruik van goede argumenten en een heldere redenering. Argumenteren is handig in veel situaties: voor het debatteren of betogen schrijven in de Nederlandse les, maar ook om de discussie met je docent of ouders te kunnen winnen. ... Leerlingen weten goed wat er beter kan in de lessen. Argument 1.1: Aangezien zij wekelijks de lessen van een docent ervaren. Boek Beter in Argumenteren (t.w.v. 24,95 Euro) winnen? Stuur een mail met in de titel: 'Ja ik wil het boek Beter in Argumenteren' winnen naar: [email protected] Ver...