mulders-gm.nl

Op je handen zitten - praktisch aan de slag met de verschillende fasen in het coachingstraject

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,53
ISBN 9789082677102
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Eef Bruggink
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Op je handen zitten - praktisch aan de slag met de verschillende fasen in het coachingstraject in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eef Bruggink. Lezen Op je handen zitten - praktisch aan de slag met de verschillende fasen in het coachingstraject online is nu zo eenvoudig!

Op je handen zitten - praktisch aan de slag met de verschillende fasen in het coachingstraject is een boek van Eef Bruggink. ISBN 9789082677102 Eindelijk een boek met een duidelijk antwoord op de vraag wat je op welk moment in een coachingstraject kunt doen en waarom.Dit boek nodigt je uit om aan de slag te gaan met coaching. Eef neemt je mee door de verschillende fasen in een coachingstraject. Op een hele praktische manier. Ze geeft antwoord op de vraag wat je op welk moment in een coachingstraject kunt doen en waarom. Je krijgt toepasselijke theoretische achtergronden en suggesties voor werkvormen en/of interventies. Het is en boek dat je als coach altijd bij je hebt: je bladert, je checkt, je komt op ideeeën, frist je kennis op en gaat coachen!In de titel van dit boek: “Op je handen zitten” wordt de visie van Move a Mountain op coaching samengevat. Niet “iets” doen zien wij als een wezenlijke coachvaardigheid. Het betekent dat je het als coach aandurft om gewoon stil te zijn en niet meteen te komen met antwoorden, niet meteen te grijpen naar oefeningen en technieken die je beschikbaar hebt. Ook niet als jij allang ziet wat de gecoachte zou moeten doen of zou moeten laten. Je faciliteert het proces waarin de gecoachte zijn eigen antwoorden vindt. Je bent daarin actief en contactvol aanwezig. Je bent aan het werk, zonder ergens hard aan te werken.Praktische achtergrond van dit boekDe praktische achtergrond van dit boek bestaat uit onze eigen ervaringen als coach en trainer. Contact staat altijd centraal in onze denk- en werkwijze. Een coachingstraject slaagt nooit dankzij een methode, techniek of werkplan. We durven de stelling aan dat een coachingstraject slaagt dankzij de invulling die je geeft aan het contact met de gecoachte, ondanks het werkplan of gehanteerde methode.Theoretische achtergrond van dit boekWe voelen ons verwant met Welwood, Almaas en Knibbe omdat zij ieder ophun eigen manier een relatie hebben weten te leggen tussen de Westerse psychologie, psychotherapie en boeddhistische filosofie. Daarnaast putten wij graag uit het werk van Assagioli en Perls. Een aantal krachtige werkvormen ontlenen we aan de psychosynthese en de gestalttherapie.

...ren woning- en utiliteitsbouw. Je voert jouw werkzaamheden zowel binnen als buiten uit en hebt ook te maken met werken op hoogte ... Villa Muze | Villa Muze ... . Neem je een tussenjaar? Ontdek hier avontuurlijke en leerzame tussenjaar mogelijkheden in het buitenland én in Nederland, ontvang tips & advies bij het invullen van jouw tussenjaar en maak de Gratis 7-vragen 'Tussenjaartest'. Het Wierdense Veld is een gebied met levend hoogveen en is bijzonder om de lavendelhei die er groeit, de gladde slang en de kraanvogel. Maar als je er gaat wandelen zie je ook veel andere bijzondere planten en dieren. Misschien kom je de schaapskudde wel tegen w ... Alles over gedrag - voor een leerkracht - door een leerkracht ... . Maar als je er gaat wandelen zie je ook veel andere bijzondere planten en dieren. Misschien kom je de schaapskudde wel tegen waarmee Landschap Overijssel de heide beheert. Zoek je verdieping, wil je bezig zijn met mensen, maar heb je daarnaast oog voor detail. Ben je geen vergadertijger die de hele dag op kantoor wil zitten en ben je liever in beweging de hele dag. Dan is optometrie zeker iets voor jou. Dit geeft meer inzicht in wat een leerling wel of niet kan en waar ik wel of niet aandacht aan moet besteden" Passende perspectieven ondersteunt scholen in primair en voortgezet onderwijs bij het vormgeven van onderwijs aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften voor taal en rekenen. Als je niet handig bent met de tondeuse, of als het de eerste keer is dat je het probeert, oefen er dan eerst mee zonder hem aan te zetten. Zo krijg je de beweging in je vingers en voel je beter aan hoeveel druk je moet zetten. Een tondeuse gebruik je best op schoon haar zonder gel of verzorgingsproducten. Je ontvangt van NCOI een officieel internationaal erkend Ad-getuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. Zie Erkenningen voor meer opleidingsinformatie. Programma 120 EC Fase 1. In de eerste fase van deze opleiding ga je aan de slag met onderwerpen op het gebied van HR-management, recruitment en arbeidsrecht. Jij bent een doener en werkt graag met je handen. Gelukkig maar, want doeners zijn hard nodig. Merewade is de praktijkschool in Gorinchem. Naast theoretische vakken, krijg je veel praktische vakken. Zo kun je later direct aan de slag gaan....