mulders-gm.nl

De wetenschap van succes

PUBLICATIE DATUM januari 2020
BESTANDSGROOTTE 6,1
ISBN 9789401467742
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jeroen de Flander
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De wetenschap van succes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen de Flander. Lezen De wetenschap van succes online is nu zo eenvoudig!

Wat is het geheim van wereldklasse?Waarom zijn sommige mensen zo onvoorstelbaar goed in wat ze doen?Hoe word je een uitblinker?De meeste mensen denken dat je de top alleen kunt bereiken met talent en wat geluk. Niets is minder waar. Waarin je ook wilt uitblinken, grootse prestaties worden altijd bepaald door dezelfde drie principes: passie, meesterschap en veerkracht.Dit boek onthult de buitengewone wetenschap achter topprestaties. Het onderzoekt de mindset van succesvolle artiesten, sporters en denkers. Aan de hand van verrassende statistieken en de nieuwste inzichten verpakt het de wetenschap in een fascinerend, leesbaar verhaal boordevol praktische tips om je te helpen succesvoller te zijn in werk en leven.

... drie principes: passie, meesterschap en veerkracht ... De wetenschap van succes | Dinternet.nl ... . Dit boek onthult de buitengewone wetenschap achter topprestaties. Maar na het lezen van 'De wetenschap van succes' begin ik te geloven dat zelfs ik, iemand die het woord 'kluns' had kunnen uitvinden, een professioneel skiër had kunnen worden… De boodschap van auteur Jeroen de Flander is duidelijk: uitblinken is niet aangeboren, maar aangeleerd! En eerlijk is eerlijk, ik ben wat sceptisch. De wetenschap van succes Wat is het geheim van we ... De wetenschap van succes door Jeroen De Flander (Boek ... ... . De wetenschap van succes Wat is het geheim van wereldklasse? Waarom zijn sommige mensen zo onvoorstelbaar goed in wat ze doen? Hoe word je een uitblinker? De meeste mensen denken dat je de top alleen kunt bereiken met talent en wat geluk. Niets is minder waar. Waarin je ook wilt... Het boek De wetenschap van succes, geschreven door Jeroen De Flander, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel De wetenschap van succes van Jeroen De Flander. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De wetenschap van succes OBM is dé praktische wetenschappelijke methodiek voor structurele en blijvende gedragsverandering in organisaties. Lees meer: Cases: aantoonbare werking Ter illustratie van de potentiële verbetering van het rendement van uw interventies met OBM, presenteren wij u graag enkele van onze cases. De meeste mensen denken dat je de top alleen kunt bereiken met talent en wat geluk. Niets is minder waar. Waarin je ook wilt uitblinken, grootse prestaties worden altijd bepaald door dezelfde drie principes: passie, meesterschap en veerkracht. Dit boek onthult de buitengewone wetenschap achter topprestaties. De wetenschap van succes: Hoe extreme waarde en nieuwheid in uw strategische optieportefeuille kan worden ...