mulders-gm.nl

De grote ontdekkingsreizigers

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,92
ISBN 9789086794072
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Robin Hanbury-Tenison
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De grote ontdekkingsreizigers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin Hanbury-Tenison. Lezen De grote ontdekkingsreizigers online is nu zo eenvoudig!

In alle tijden zijn er wel mensen geweest die zich genoodzaakt voelden de grenzen van de toenmaals bekende wereld te verkennen ¿ en deze te overschrijden. Maar wat zette hen ertoe aan om zich in onbekende en onbarmhartige landen te wagen, bijna onvoorstelbare uitdagingen te trotseren en de dood te riskeren? In 40 indringende biografieën worden in dit boek de grootste ontdekkingsreizigers beschreven. Hun leven wordt belicht en hun motieven en hartstochten geanalyseerd, zodat hun grote wapenfeiten in hun context komen te staan. De grote ontdekkingsreizigers is geschreven door een internationaal team van gezaghebbende reisauteurs, presentatoren en historici. Het is geïllustreerd met vele fraaie kunstwerken, foto¿s, gravures, kaarten en citaten van de hand van de ontdekkingsreizigers zelf, zodat wij hun avonturen ook kunnen meebeleven door hun eigen ogen en met hun eigen woorden.Robin Hanbury-Tenison is een bekende ontdekkingsreiziger, auteur, filmmaker, natuurbeschermer en activist. Hij werd uitgeroepen tot ¿de nestor van de Britse ontdekkingsreizigers¿ en heeft aan meer dan dertig expedities deelgenomen.

...tch luidspreker markt bij alibaba.com De grote ontdekkingsreizigers bij geschiedenisboek-kopen ... Grote ontdekkingsreizigers 2020/2021 - Norske ... .nl. De online geschiedenisboeken specialist. Weterings, Vera - Hanbury-Tenison, Robin - De wereld rond [Recensie] De grote ontdekkingsreizigers is een zeer aangenaam leesbaar en informatief boek. Aan de hand van veertig diepgaande biografieën worden de grootste ontdekkingsreizigers uit de afgelopen eeuwen over de hele wereld behandeld. Deze verhalen gaan in op de beweegredenen achter de tochten. De grote ontdekkingsreizigers i ... De grote ontdekkingsreizigers - Boekenfestijn ... . Deze verhalen gaan in op de beweegredenen achter de tochten. De grote ontdekkingsreizigers is geschreven door een internationaal team van gezaghebbende reisauteurs, presentatoren en historici. Het is geïllustreerd met vele fraaie kunstwerken, foto's, gravures, kaarten en citaten van de hand van de ontdekkingsreizigers zelf, zodat wij hun avonturen ook kunnen meebeleven door hun eigen ogen en met hun eigen woorden. De grote ontdekkingsreizigers, Robin Hanbury-Tenison (red.) (vertaald door Aad van der Kooij, oorspronkelijke titel The great explorers) Fontaine Uitgevers, Hilversum 2011 ISBN: 9789059564015. Gebonden, geïllustreerd in zwart-wit en kleur, met bibliografie, register, kaarten, en korte biografieën van de auteurs De zeereis werd gemaakt door de Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Garna. Hij verliet Portugal in 1497 en het duurde bijna een jaar voordat hij India had bereikt. Hoe kwam de Amazonerivier aan haar naam? In 1541 ontdekte de Spaanse onderzoeker Fransisco de Orellana een grote rivier in Zuid-Amerika. De grote ontdekkingsreizigers / druk 1 (2011) ISBN: 9789059564015 of 9059564014, in het Nederlands, 304 pagina 's, Fontaine Uitgevers B.V. Nieuw, eerste editie. Een bekende Europese ontdekkingsreiziger is Christoffel Columbus, die in 1492 onder de Spaanse vlag Amerika ontdekte.De Europese ontdekking en verovering van Amerika is van zeer grote invloed geweest op de verdere verloop van de wereldgeschiedenis. De grote ontdekkingsreizigers is geschreven door een internationaal team van gezaghebbende reisauteurs, presentatoren en historici. Het is geïllustreerd met vele fraaie kunstwerken, fotos, gravures, kaarten en citaten van de hand van de ontdekkingsreizigers zelf, zodat wij hun avonturen ook kunnen meebeleven door hun eigen ogen en met hun eigen woorden. De grote ontdekkingsreizigers is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De grote ontdekkingsreizigers PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De grote ontdekkingsreizigers De grote ontdekkingsreizigers: Amazon.es: Robin Hanbury-Tenison, Tanja Timmerman, Aad van der Kooij: Libros en idiomas extranjeros De grote ontdekkingsreizigers book. Read 8 reviews from the world's largest community for readers. In alle tijden zijn er wel mensen geweest die zich gen......