mulders-gm.nl

Duister Continent

PUBLICATIE DATUM 2001-05-12
BESTANDSGROOTTE 7,87
ISBN 9789025414290
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Mazower
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Duister Continent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Mazower. Lezen Duister Continent online is nu zo eenvoudig!

'Briljant en verontrustend. Dit uitmuntende boek laat zien hoe breekbaar de democratie geweest is. Duister continent is hét boek over Europa voor een nieuwe generatie.' Zo beoordeelde The Times dit meesterwerk. Mazower presenteert een andere visie op de twintigste-eeuwse Europese geschiedenis. Hij is erop gebrand naoorlogse mythen te ontmaskeren en falsificaties uit de weg te ruimen. In Duister continent laat hij zien hoezeer het communisme en fascisme vruchten zijn van het Europese erfgoed. Dat de democratie en het liberalisme uiteindelijk triomfeerden is volgens deze jonge Britse historicus het resultaat van toevallige omstandigheden.

...9025414290 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Duister continent Europa in de… - voor €13,95 ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zomer is in aantocht en Mazowers Duister Continent. Europa in de twintigste eeuw mag in geen enkele koffer of rugzak ontbreken. Mark Mazower schetst in ruim vijfhonderd zeer goed vertaalde pagina's een fascinerend panorama van de twintigste-eeuwse Euro Duister continent is h boek over Europa voor een nieuwe generatie.' Zo beoordeelde The Times dit meesterwerk. Mazower presenteert een ... Duister continent | Boek.be ... .' Zo beoordeelde The Times dit meesterwerk. Mazower presenteert een andere visie op de twintigste-eeuwse Europese geschie-denis. Hij is erop gebrand naoorlogse mythen te ontmaskeren en falsificaties uit de weg te ruimen. De zomer is in aantocht en Mazowers Duister Continent. Europa in de twintigste eeuw mag in geen enkele koffer of rugzak ontbreken. Mark Mazower schetst in ruim vijfhonderd zeer goed vertaalde pagina's een fascinerend panorama van de twintigste-eeuwse Europese geschiedenis. Een panorama met onverwachte vergezichten, dat daarom ook tot nadenken stemt. Het is goed om […] Op zoek naar artikelen van Mark Mazower? Artikelen van Mark Mazower koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Duister Continent is een geweldig b...