mulders-gm.nl

Het einde van het spel

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 7,90
ISBN 9789021494203
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Graham Greene
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het einde van het spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Graham Greene. Lezen Het einde van het spel online is nu zo eenvoudig!

Londen, 1940. De schrijver Maurice Bendrix beleeft een hartstochtelijke affaire met de reeds getrouwde Sarah Miles. Voor beiden houdt deze verhouding een bevrijding van de dagelijkse sleur en hun ongelukkige bestaan. De verborgen relatie gaat een aantal jaren goed tot op een dag een bom op het huis valt waar ze samen zijn. Beiden zijn ongedeerd maar Sarah breekt de verhouding plotseling af Maurice denkt dat Sarah een andere minnaar heeft en wordt verteerd door woede en onbegrip. Twee jaar later is zijn jaloezie zo groot geworden dat hij een privé-detective inhuurt om achter de waarheid te komen. Behalve een onweerstaanbaar liefdesverhaal is Het einde van het spel (1951) een meesterlijke vertelling over liefde en haat, over het gevecht van twee mensen om elkaar te krijgen en vervolgens de strijd om elkaar weer los te kunnen laten. Het boek werd destijds als scandaleus bestempeld vanwege het uitgesproken katholicisme en het daarmee verbonden thema van zonde, boetedoening en vergeving.

... kaart te verbinden via een ononderbroken route die je geclaimd hebt ... Eindelijk gelezen - Het einde van het spel | Arie Kok - auteur ... . De waarde van niet behaalde kaarten worden van de score afgetrokken. Naarmate het boek vorderde begon hij me steeds meer te irriteren. Ik vond het interessant om te lezen op wat voor manier emoties worden beschreven en op wat voor manier er mee wordt omgegaan. Reacties op: Recensie Het einde van het spel Het einde van het spel . Auteur: Graham Greene. Nederlands 235 pagina's LJ Veen mei 2000 Samenvatting Londen, 1940 ... Architecten van het Westelijk Koninkrijk - Schaak en ... ... . Nederlands 235 pagina's LJ Veen mei 2000 Samenvatting Londen, 1940. De schrijver Maurice Bendrix beleeft een hartstochtelijke affaire met de reeds getrouwde Sarah Miles. Voor beiden houdt deze verhouding een bevrijding van de dagelijkse sleur en hun ongelukkige bestaan. 25-feb-2016 - Graham Greene - Het Einde van het Spel (The end of the affair) Einde van het spel: Het spel eindigt als alle letters zijn getrokken en een speler zijn of haar laatste letter plaatst, of wanneer alle mogelijke beurten zijn voltooid en geen nieuwe woorden meer gevormd kunnen worden. Scoren van punten. De secretaris schrijft de score van elke speler op een formulier na elke beurt. Tweedehands exampleren van het boek 'Het einde van het spel' van Greene, G. (ISBN 9789045003481)...