mulders-gm.nl

Selfie

PUBLICATIE DATUM januari 2015
BESTANDSGROOTTE 4,78
ISBN 9789021673691
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Caja Cazemier
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Selfie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caja Cazemier. Lezen Selfie online is nu zo eenvoudig!

Mirte baalt van haar ouders. Die behandelen haar als een klein kind, vindt ze. Dus als ze via social media een wat oudere jongen ontmoet die haar ‘een mooie vrouw’ vindt, voelt ze zich eindelijk begrepen en serieus genomen. Elke dag appt ze met Twan, en algauw wil hij ook skypen. Mirte gaat helemaal op in haar internetliefde. Maar dan wil Twan meer van haar zien, meer bloot. En hij wil haar in het echt ontmoeten…Gaat ze hierop in? En is Twan wel de jongen die hij zegt te zijn? Een beangstigend realistisch boek. Mirtes verhaal kan iedereen overkomen!

...doen het. Maar richt niet zomaar de camera op je gezicht zonder een plan—het m ... Boekverslag Nederlands Selfie door Caja Cazemier ... ... ... SELFIE is a free, easy-to-use, customisable tool to help schools assess where they stand with learning in the digital age. selfie-intro_en.mp4. SELFIE info. selfie-for-teachers_en.mp4. SELFIE explained for teachers. selfie-for-students_en.mp4. SELFIE explained for students. Selfie Een selfie is een foto die iemand van zichzelf heeft gemaakt, meestal met een smartphone of webcam en doorgaans bedoeld voor plaatsing op sociale media. De term werd in 2005 bedacht door ontwerper en fotograaf Jim Krause en is sind ... Selfie - Wikipedia ... . De term werd in 2005 bedacht door ontwerper en fotograaf Jim Krause en is sinds 2012 een echte trend te noemen in Nederland. 【Selfie stick-statief met draadloze afstandsbediening】 2-in-1 selfie stick-statief met ingebouwde draadloze… Meer. 16 89. Op voorraad. Select Voor 23:59 besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval ... A selfie (/ ˈ s ɛ l f i /) is a self-portrait digital photograph, typically taken with a digital camera or smartphone, which may be held in the h...