mulders-gm.nl

Veldgids Orchideeën

PUBLICATIE DATUM april 2020
BESTANDSGROOTTE 4,14
ISBN 9789056156039
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hendrik Ae Pedersen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Veldgids Orchideeën in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Ae Pedersen. Lezen Veldgids Orchideeën online is nu zo eenvoudig!

Wilde orchideeën zijn spectaculaire planten, die vaak moeilijk op naam zijn te brengen. Met deze gids, die volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten is samengesteld, is dat voor iedere natuur- en plantenliefhebber nu wel mogelijk. Deze uitgebreide fotogids, met meer dan 2000 foto's, bevat alle 300 taxa (soorten, ondersoorten en variëteiten) plus 70 natuurlijke hybriden van Europa en het mediterrane gebied. De Veldgids Orchideeën is geschreven door de belangrijkste wetenschappers op het gebied van orchideeën in Europa. Zij hebben voor het eerst een gemakkelijk te gebruiken veldgids geschreven, die de enorme variatie in deze groep toegankelijk en hanteerbaar maakt.

...emakkelijk te gebruiken veldgids geschreven, die de enorme variatie in deze groep toegankelijk en hanteerbaar maakt ... Nederlandstalig | KNNV Vereniging voor Veldbiologie ... . Veldgids Orchideeën van Europa en het mediterrane gebied. De fascinatie van natuurliefhebbers voor orchideeën is begrijpelijk. Het zijn de juweeltjes in de flora op onze aarde, kleurrijk, veelvormig, fascinerend. De Veldgids Orchideeën is geschreven door de belangrijkste wetenschappers op het gebied van orchideeën in Europa. Zij hebben voor het eerst een gemakkelijk te gebruiken veldgids geschreven, die de enorme variatie in deze groep ... De beste veldgidsen over orchideeën ... . Zij hebben voor het eerst een gemakkelijk te gebruiken veldgids geschreven, die de enorme variatie in deze groep toegankelijk en hanteerbaar maakt. Veldgids Orchideeën Wilde orchideeën zijn spectaculaire planten, die vaak moeilijk op naam zijn te brengen. Met deze gids, die volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten is samengesteld, is dat voor iedere natuur- en plantenliefhebber nu wel mogelijk. Het is vermoedelijk de beste veldgids die er nu bestaat over Europese orchideeën. Wat Pierre Delforge wel eens wordt verweten is dat hij een "splitter" is. Omdat hij een evolutief soortconcept volgt, is hij niet geneigd om te werken met ondersoorten, maar behandelt hij de meeste taxa op soortniveau. De Veldgids Orchideeën is geschreven door de belangrijkste wetenschappers op het gebied van orchideeën in Europa. Zij hebben voo...