mulders-gm.nl

Margriet Kookboek

PUBLICATIE DATUM januari 2002
BESTANDSGROOTTE 8,5
ISBN 9789041090232
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sonja van de Rhoer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Margriet Kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja van de Rhoer. Lezen Margriet Kookboek online is nu zo eenvoudig!

Meer dan 1000 eenvoudige, feestelijke, hedendaagse en klassieke recepten. De recepten zijn alfabetische gerangschikt, de voedingswaarden staan vermeld bij ieder recept, er is voorzien in uitgebreide en actuele productinformatie en een duidelijke uitleg van de bereiding. Tevens zijn er diverse variaties, tips en suggesties gegeven die het geheel een nog smakelijkere samenstelling kunnen geven. Krijgt u ook al honger? Het kookboek van Margriet is, zoals we gewend zijn, een compleet en goed verzorgd werk waar zowel de gastronoom als de gemiddelde keukenprins of -prinses goed mee uit de voeten kan. Smullen maar...

... Margriet kookboek komt uit de jaren 60 en kreeg ik van mijn moeder, die het weer van haar moeder kreeg ... Overzicht recepten uit Margriet kookboek - HeerlijkZoeken ... ... . Een mooi basiswerk! Het recept dat ik in een oud margriet kookboek uit 1965 vond, zet ik hieronder, het lijkt me lekker. Zodra onze courgette's rijp zijn ga ik het proberen. Ik vond nog meer in het oude kookboek maar daarover morgen, dit logje wordt al veel te lang. Gebakken kussaschijven met gehakt. benodigdheden: Margriet Kookboek is bedoeld als een basiskookboek en vooral de hachee werd bij ons th ... Overzicht recepten uit Margriet kookboek - HeerlijkZoeken ... ... . benodigdheden: Margriet Kookboek is bedoeld als een basiskookboek en vooral de hachee werd bij ons thuis altijd veel gemaakt. Hachee, een stoofgerecht met vlees, uien en kruiden, is een klassiek Nederlands wintergerecht. En populair. Want stel dat hachee alleen in de drie (koude) wintermaanden wordt gegeten in Nederland. Margriet kookboek. Het complete basiskookboek. Uitg.: Van Dishoeck/Unieboek; 2003. Gebonden, harde kaft; formaat: 24x15x3,6cm; 512 pag. In zeer goede staat, vrijwel nieuw Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken. Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken. Recensie: Eerlijk toegeven: Hét Margriet kookboek is een praktische raadgever in de keuken, maar het is geen kookboek waarmee je lekker op de bank gaat zitten om het door te bladeren. Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken. Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken. Het Margriet Kookboek is hét basis kookboek dat in veel huishoudens aanwezig zal zijn. Het heeft een frisse nieuwe look en een volledig update gekregen en is nu weer helemaal van deze tijd. Het boek bestaat namelijk al 75 jaar en blijft gewild omdat het keer op keer wordt herschreven en aangepast aan nieuwe tijden. Wij maken jouw kookboeken, zoals Margriet kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan. Meer dan 1000 eenvoudige, feestelijke, hedendaagse en klassieke recepten. In het Margriet kookboek gaat ze uit van de volgende categorieën: soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, vlees, groeten en salades, aardappelen, pasta en rijst, hartige taarten, desserts, gebak en brood. Ingrediënten genoeg om er toch ergens iets bijzonders mee te doen. Wina Born (Sliedrecht, 21 augustus 1920 - Amsterdam, 6 augustus 2001) was een Nederlands culinair journalist en werd ook wel "de moeder van de Nederlandse gastronomie" genoemd.In 1949 verschenen haar eerste artikelen, in het toen juist opgerichte maandblad Wijn. In de jaren vijftig had nog vrijwel niemand in Nederland van gastronomie gehoord en in die sobere jaren na de Tweede Wereldoorlog ... Kort na de oorlog verschijnt de eerste druk van het bekende Margriet kookboek, dat al in 1970 een 19e druk beleeft, en daarna ook onder andere titels veelvuldig is herdrukt. In de jaren '50 en '60 brengt Margriet ook andere nevenseries op de markt, zoals de populaire Winterboeken, en de Margriet pocketserie met populaire lectuur. Hét Margriet kookboek bevat onmisbare kennis voor zowel de beginner als de ervaren thuiskok en past perfect in elke keuken. Sonja van de Rhoer is docent Koken en Voedingsleer en auteur van ruim zestig kookboeken. Als dochter van een drankengroothandelaar kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende smaken....