mulders-gm.nl

Theologie van het Nieuwe Testament

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 3,86
ISBN 9789023955948
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Armin Baum
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Theologie van het Nieuwe Testament in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armin Baum. Lezen Theologie van het Nieuwe Testament online is nu zo eenvoudig!

Theologie van het Nieuwe Testament, onder redactie van Armin Baum en Rob van Houwelingen, is een thematisch opgezet handboek, bestemd voor afgestudeerde theologen en theologische studenten, maar zeker ook voor betrokken bijbellezers. Het is het resultaat van een uniek samenwerkingsproject tussen Nederlands- en Duitstalige nieuwtestamentici, afkomstig uit diverse stromingen binnen het protestantisme en werkzaam aan theologische opleidingen in Nederland, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Zwitserland. De auteurs zien de bijbelse geschriften als het Woord van God, die zichzelf openbaart in de geschiedenis. Daarom is gekozen voor een heilshistorisch perspectief, waarmee de nieuwtestamentische boodschap ook vandaag nog klinkt.

...or de (studie van de) geloofsinhoud van het christendom ... Theoblogie - De theologie van het Oude Testament ... . Categorie: Theologie van het Nieuwe Testament. Bijbelcommentaar, Theologie van het Nieuwe Testament, Uncategorized. Een mooie en waardevolle inleiding op het Nieuwe Testament. maart 20, 2020 maart 20, 2020 door Dr. P. de Vries Plaats een reactie op Een mooie en waardevolle inleiding op het Nieuwe Testament. Tag Archives: Theologie van het Nieuwe Testament. Pagina's. 25% korting op uw jaarabonnement; 75 jaar h ... Theologie van het Nieuwe Testament | Boeken ... . Pagina's. 25% korting op uw jaarabonnement; 75 jaar herdenken en vieren; 8 delige cursus 'Ik zocht Allah en vond Jezus' Op 21 juni vindt in Kampen de presentatie plaats van "Theologie van het Nieuwe Testament in twintig thema's" (redactie Armin Baum en Rob van Houwelingen). Eerste Nederlandse Theologie van het Nieuwe Testament uitgebracht: ''Bewijs dat je met respect aan Bijbelse theologie kan doen'' Al in 2014 werd Rob van Houwelingen, nieuwtestamenticus aan de Theologische Universiteit Kampen, gevraagd het voortouw te nemen bij de ontwikkeling van een Theologie van het Nieuwe Testament. Toelating met een bacheloropleiding theologie, inclusief nieuwtestamentisch Grieks. Voor geïnteresseerden met theologie op HBO-niveau is een premaster mogelijk. Folder Nieuwe Testament [0,2 mb] Wilckens Theologie van het Nieuwe Testament kent de volgende opbouw: een narratieve weergave van het Nieuwe Testament (Deel 1, bestaande uit vier boeken) en een systematisch deel, waarin hij nadenkt over de theologie van het Nieuwe Testament als basis van de kerkelijke leer. Theologie van het Nieuwe Testament in twintig thema's. KokBoekencentrum: Utrecht 2019. 416pp. AU - Zwiep, Arie W. PY - 2019. Y1 - 2019. KW - Nieuwe Testament. KW - Theologie. KW - Theologie Nieuwe Testament. KW - Theology. KW - Biblical studies. M3 - Book/Film/Article review. VL - 70. SP - 379. EP - 381. JO - Kerk en Theologie. JF - Kerk en ... Samenvatting. Theologie van het Nieuwe Testament, onder redactie van Armin Baum en Rob van Houwelingen, is een thematisch opgezet handboek, bestemd voor afgestudeerde theologen en theologische studenten, maar zeker ook voor betrokken bijbellezers....