mulders-gm.nl

Ace of Brace?

PUBLICATIE DATUM maart 2009
BESTANDSGROOTTE 7,94
ISBN 9789054720898
TAAL NEDERLAND
AUTEUR B. Pluim
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ace of Brace? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Pluim. Lezen Ace of Brace? online is nu zo eenvoudig!

Ace of Brace? 1e druk is een boek van B. Pluim uitgegeven bij Arko Sports Media BV. ISBN 9789054720898 Tennis is een populaire sport. Nederland telt honderdduizenden tennissers die met grote regelmaat de tennisbaan op gaan. Hun drijfveren zijn heel divers. Tennist de een vooral vanwege de sociale aspecten van de sport, de ander spreekt juist het competitie-element sterk aan. Veel tennissers vinden de gezondheidsaspecten van de sport ook erg belangrijk. Voor hen is de sport eenoverigens uitstekendemanier om fit en gezond te blijven.Ace of Brace? geeft tennissers inzicht in de gezondheidsaspecten van de tennissport in de breedst mogelijke zin. Wat betekent tennissen voor je gezondheid? Wat gebeurt er eigenlijk met je lichaam tijdens het sporten en welke positieve effecten mag je daarvan op de langere termijn verwachten? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet geveld wordt door blessures? En wat doe je als je toch geblesseerd raakt of te maken krijgt met andere aandoeningen en ziektes? De antwoorden op deze en vele andere vragen vind je in Ace of Brace?In de eerste drie delen van het boek lees je onder meer welke eisen je moet stellen aan je uitrusting en je voeding, vind je nuttige tips over training en techniek, kom je er achter waarom de warming-up en cooling-down belangrijke onderdelen van een training en wedstrijd zijn en lees je over het (preventieve) gebruik van tapes en braces. Als je op een gezonde manier vande tennissport wilt genieten, is de informatie in de eerste drie delen onmisbaar.Deel IV behandelt alle veelvoorkomende blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat bij tennissers. Achtereenvolgens worden blessures aan het bovenlichaam, het onderlichaam en de romp besproken. Je leest wat de blessures inhouden, wat de symptomen zijn, wat de beste behandeling is enniet in de laatste plaatswat je z lf kunt doen om het herstel te bevorderen.Een groot aantal andere aandoeningen en ziektes komt in het vijfde deel aan de orde. Van een tekenbeet tot diabetes, en van een tennisteen tot een hartaanval: vrijwel alle denkbare blessures, aandoeningen en ziektes die niet direct betrekking hebben op het bewegingsapparaat maar wel relevant kunnen zijn voor tennissers, worden in dit deel besproken.In het laatste deel van Ace of Brace? wordt nader ingegaan op een aantal specifieke groepen tennissers: junioren, veteranen, vrouwen en rolstoeltennissers. Voor een gezonde beoefening van de tennissport geldt voor deze groepen een paar bijzondere aandachtspunten.Ace of Brace? is een compleet handboek voorlle tennissers die op een gezonde manier hun sport willen beoefenen. Niet in de laatste plaats dankzij de vele praktische tips, de tientallen heldere illustraties en de uitgebreide woordenlijst die dit boek rijk is. Laat je liefde voor de tennissport niet bederven door gezondheidsproblemen en zorg goed voor je lichaam. Liever een ace dan een brace. Of, zoals Richard Krajicek in zijn voorwoord schrijft:Hoe minder blessures, hoe beter!

...p gaan. Hun drijfveren zijn heel divers. Ace of Brace? Praktisch Handboek over gezond tennissen € 39,90 incl ... Aces of Braces - Home | Facebook ... . btw ISBN 978-90-5472-089-8B Bestellen . Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. 'Ace of Brace?, praktisch handboek over gezond tennissen' door B. Pluim, M. Safran, Cor Smit - Onze prijs: €39,90 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis ver ... Boek: Ace of Brace - Sportzorg ... . Pluim, M. Safran, Cor Smit - Onze prijs: €39,90 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Ace of Brace? is een compleet handboek voor álle tennissers die op een gezonde manier hun sport willen beoefenen. Niet in de laatste plaats dankzij de vele praktische tips, de tientallen heldere illustraties en de uitgebreide woordenlijst die dit boek rijk is. When you need support for a sprained ankle, sore wrist or other joint, trust ACE™ Brand braces to provide effective joint support. Aces of Braces, League City, Texas. 434 likes. Specialists in Orthodontics Ace of Brace? bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Tennis is een populaire sport. Nederland telt honderdduizenden tennissers die met grote regelmaat de tennisbaan op gaan. Hun drijfveren zijn heel divers. Tennist de een vooral vanwege de sociale aspecten van de sport, de ander spreekt juist het competitie-element sterk aan. Veel tennissers vinden de gezondheidsaspecten van de sport ook erg belangrijk. Voor hen is de sport een overigens ... De antwoorden op deze en vele andere vragen vind je in Ace of Brace?In de eerste drie delen van het boek lees je onder meer welke eisen je moet stellen aan je uitrusting en je voeding, vind je nuttige tips over training en techniek, kom je er achter waarom de warming-up en cooling-down belangrijke onderdelen van een training en wedstrijd zijn en lees je over het (preventieve) gebruik van tapes...