mulders-gm.nl

De radio

PUBLICATIE DATUM november 2019
BESTANDSGROOTTE 3,45
ISBN 9789024419852
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De radio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De radio online is nu zo eenvoudig!

Op 6 november 1919 presenteerde de Nederlandse ingenieur en radiopionier Hanso Idzerda de allereerste radio-uitzending vanuit Den Haag. Radio bracht niet alleen nieuws in de huiskamers, maar ook muziek in alle soorten en maten, van het Concertgebouworkest tot The Ramblers. Spannende hoorspelen zoals Paul Vlaanderen prikkelden deverbeelding van vele luisteraars. De stemmen van Han Hollander en Theo Koomen behoren tot het collectievegeheugen door hun meeslepende verslagen van voetbalwedstrijden en de Tour de France. En we herinnerenons de Watersnoodramp van 1953 vooral dankzij de emotionele radioreportages.Radio is het medium dat er altijd is met het laatste nieuws, 24 uur per dag. Een medium waarvan de ondergang al snel na de geboorte werd voorspeld door cultuurpausen die spraken van "cultuurvervlakking', "muzieksurrogaat' en "gevaarlijk nepnieuws'. Bij de start van televisie, internet en de smartphone werd de ondergang opnieuw voorspeld,maar de radio is en blijft een populair medium, ook in nieuwe digitale vormen, en altijd vanuit de universele radiokracht, die een groot publiek kan bereiken, waar ook ter wereld.

...io website staan sinds kort ook alle radio omroepen en regionale radio omroepen ... NPO Radio 1 - Online radio luisteren - Nieuws en Sport ... . Via het zoekveld kun je lokale en regionale radio stations makkelijk zoeken. Staat jouw lokale radio omroep er niet tussen, stuur ons dan een e-mail met de radio zender die je wilt toevoegen. Radio luisteren met je mobiele telefoon of tablet is ook mogelijk. Online radio luisteren. Op Allradio.nl kun je online radio luisteren naar de beste radiozenders van Nederland en België. Luister naar b.v. de radiozenders van de Publieke Omroep, Sky Radio, Radio 53 ... NPO Radio 1 - Online radio luisteren - Nieuws en Sport ... . Luister naar b.v. de radiozenders van de Publieke Omroep, Sky Radio, Radio 538, Q-music, Radio 10, Veronica en nog veel meer online radiozenders. Online, live en gratis luisteren naar onder andere Radio 538, Qmusic, Sky Radio, Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 10, Veronica, Slam en BNR Radio luisteren, doe je hier! Klik op je favoriete station en luister direct live naar de uitzending. Beluister alle Nederlandse radio via: Radiozenders.FM Brasserie de Radio. Reserveer nu. Dit is Ons verhaal. Wij zijn een Brasserie en Tearoom. Perfect voor famili...