mulders-gm.nl

De psychologie van de topsporter

PUBLICATIE DATUM juni 2012
BESTANDSGROOTTE 12,59
ISBN 9789081913904
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Bert De Cuyper
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De psychologie van de topsporter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert De Cuyper. Lezen De psychologie van de topsporter online is nu zo eenvoudig!

In het hoofd van Justine Henin, Michael Phelps en andere toppers Grote sportprestaties komen niet uit de lucht gevallen. Ze zijn het product van talent en buitengewone inspanningen op fysiek én mentaal vlak. Doorheen het alfabet maak je kennis met krachtige getuigenissen en beklijvende verhalen van topsporters en hun begeleiders. Niet alleen de successen en overwinningen komen aan bod, maar ook de nederlagen, verslavingen, angsten en conflicten. De psychologie van de topsporter is een houvast voor ambitieuze sporters en hun sportieve begeleiders, maar evengoed een inspiratiebron voor sportliefhebbers die meer willen weten dan de roddels, de glitter en de glamour.

...allen. Ze zijn het product van talent en buitengewone inspanningen op fysiek én mentaal vlak ... 'De Psychologie Van De Topsporter' door Bert De Cuyper ... ... . Doorheen het alfabet maak je kennis met krachtige getuigenissen en beklijvende verhalen van topsporters en hun begeleiders. Het boek De psychologie van de topsporter van Bert de Cuyper (KULeuven) heeft me echter veel bijgebracht, al vrees ik dat ik natuurlijk een stresskip zal blijven. Vooreerst (en dat staat bij het nawoord) : topsporters zijn ook maar mensen. De psychologie van de topsporter is een houvast voor ambitieuze sporters en hun sportieve b ... De psychologie van de topsporter | Uitgeverij LannooCampus ... . De psychologie van de topsporter is een houvast voor ambitieuze sporters en hun sportieve begeleiders, maar evengoed een inspiratiebron voor sportliefhebbers die meer willen weten dan de roddels, de glitter en de glamour. Het boek laat zowel Olympiërs als 'maar' wereldkampioenen aan het woord, ... Topsporters ervaren vaker psychologische klachten dan recreatieve sporters. De onderzoekers trekken deze conclusie nadat ze in totaal 60 studies bij zowel individuele sporters als teamsporters hebben geanalyseerd. Eerder onderzoek toont aan dat tot ongeveer de helft van de topsporters last heeft van psychologische problemen. Grote sportprestaties komen niet uit de lucht gevallen. Ze zijn het product van talent en buitengewone inspanningen op fysiek én mentaal vlak. Doorheen het alfabet maak je kennis met krachtige getuigenissen en beklijvende verhalen van topsporters en hun begeleiders. Niet alleen de successen en overwinningen komen aan bod, maar ook de nederlagen, verslavingen, angsten en Zoek. Search: Mijn account Plus De psychologie van topsport: titelkans gedijt bij tikje stress. Stress is noodzakelijk om goed te presteren, maar bij te veel spanning blokkeert een voetballer. De psychologie van de topsporter. Bert De Cuyper - Paperback / softback - 208 pagina's. ISBN 9789490951573. Artikelnummer: 9789490951573. Over Reinders. Contact Reinders samen voor de klas ... De psychologie van de topsporter Bert de Cuyper. 0. Verschijnt in mei 2020 bij 2010 uitgevers. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Lifestyle & Vrije tijd Aantal pagina's 208 Uitgeverij 2010 uitgevers Laatste editie 01 mei 2020 ISBN 9789490951573 + Eetstoornissen komen veel voor onder topsporters. Thin is going to win is een vaak gehoorde sl...