mulders-gm.nl

De mens in thema's

PUBLICATIE DATUM juni 2011
BESTANDSGROOTTE 12,93
ISBN 9789059316836
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lambert Rooijendijk
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De mens in thema's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lambert Rooijendijk. Lezen De mens in thema's online is nu zo eenvoudig!

De mens in thema's 11e druk is een boek van Lambert Rooijendijk uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059316836 In dit boek wordt de menselijke levensloop thematisch behandeld. Naast aandacht voor de normale ontwikkeling van de omgeving is er ook aandacht voor de invloed van de omgeving op die ontwikkeling en het ontstaan van achterstandssituaties.Belangrijke thema s uit verschillende vakken rond de levensloop van de mens zijn in dit boek ge ntegreerd. Naast onderwerpen uit de ontwikkelingspsychologie komen ook thema s aan de orde zoals relaties, motieven om al dan niet voor kinderen te kiezen, oorzaken van werkloosheid, fascisme en discriminatie, de rol van scholen en klassenonderwijs, eenoudergezinnen, mensen met een verstandelijke beperking, grenzen van het leren, communicatie, seksualiteit en psychische stoornissen. Ook wordt aandacht besteed aan klassenverschillen en cultuurverschillen. Politiek, burgerschap en democratie komen uitgebreid aan de orde.De mens in thema s is geschreven voor mbo-studenten Pedagogisch Werk en Sociaal Maatschappelijk Werk en hbo-studenten Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

...) kan verwachten en waarom ze dit of dat doen ... Thema's - Zorgvisie ... . De mens in thema's (Paperback). De mens in thema's 11e druk is een boek van Lambert Rooijendijk uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059316836... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De mens in thema's, geschreven door Lambert Rooijendijk & Antoinette Dijt. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over volwassen, ouderdom, o ... Thema's - De Maakbare Mens ... . Denk aan uitleg over volwassen, ouderdom, ontwikkeling, mens in thema\\'s, levensfasen doelgroepen, hoofdstuk 5, hoofdstuk 4 & hoofdstuk 2. Samenvatting van het boek De mens in themas, geschreven door Lambert Rooijendijk, Antoinette Dijt, Gert Jan Wijers, Free van Delft, Lambert Rooijendijk, Antoinette Dijt. De samenvatting is van de 11e druk van het boek, ISBN 9789059316836. Het uittreksel van De mens in themas is geschreven door uitgever StudentsOnly en volledig inhoudelijk gecheckt. De mens in t...