mulders-gm.nl

Het Oerdieet

PUBLICATIE DATUM mei 2002
BESTANDSGROOTTE 9,14
ISBN 9789027476302
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anna Elling
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Oerdieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Elling. Lezen Het Oerdieet online is nu zo eenvoudig!

Gezonde voeding is het motto van deze tijd. Met vitaminen verrijkte sappen, suikervrije snoep, vetarme zoutjes en chloresterolverlagende margarines worden in grote getale aangeprezen. Maar zijn deze producten wel echt gezond? En wat hebben we werkelijk nodig?Vrijwel dagelijks komen er nieuwe voedingsmiddelen op de markt die stoffen bevatten die het lichaam niet herkent en vaak niet kan verwerken. Maar ook granen, peulvruchten, zuivel en suiker zijn in de geschiedenis van de mens 'nieuwkomers' die een stuk minder gezond zijn dan we denken. In Het oerdieet wordt duidelijk dat het hedendaagse voedingspatroon sterk verschilt van de voedingsgewoonten van onze verre voorouders en wat de gevolgen hiervan zijn. Eindelijk wordt uitgelegd wat echt gezond is en hoe men deze richtlijnen in het dagelijks leven kan toepassen. Als aanvulling zijn er een groot aantal heerlijke oerrecepten waaruit blijkt dat men met vlees, vis, groente, fruit, noten en zaden de lekkerste maaltijden kan bereiden.

...voorouders honderdduizenden jaren geleden deden ... Het OERdieet: Focus op de kwaliteit van je voeding ... ... . Het voedingspatroon bestond toen hoofdzakelijk uit groente, fruit, vlees, vis, noten, zaden en eieren. Het oerdieet is de manier van eten uit de tijd dat landbouw, veehouderij en andere vormen van voedselproductie nog niet bestonden. We jaagden toen nog op ons voedsel, we plukten ons fruit en groenten en maakten hier maaltijden van op de meest eenvoudige manier zonder toevoegingen zoals zout, peper en suiker. Het boek gaat flink de diepte in en is een aa ... Paleo dieet ontbijt recepten - Gezonder Afvallen ... . Het boek gaat flink de diepte in en is een aanrader voor wie het naadje van de kous wil weten van het oerdieet. Met ruim 50 tabellen, 20 grafieken, bijna 500 wetenschappelijke referenties en enkel wat zwart-wit illustraties is dit boek echter meer geschikt voor geïnteresseerde professionals dan voor consumenten. (AS) Het Oerdieet. Terug naar het oerdieet dus! In begrijpelijke taal legt Kuipers uit waarom we allemaal zouden moeten eten als de oermens, dé manier om oergezond oud te worden. Om zijn theorie direct in praktijk te brengen biedt Het oerdieet tevens honderd recepten, samengesteld door culinaire kenners. Remko Kuipers is arts en apotheker, maar vooral onderzoeker. Wat is het paleo dieet? Het paleo dieet, ook wel het "oerdieet" genoemd, werd door Dr. Walter L. Voegtlin in 1975 geïntroduceerd in zijn boek "The Stone Age Diet". Het dieet gaat uit van het eetpatroon van de oermens. Eén van de meest gezochte diëten op internet van 2013 was het caveman dieet, ook wel het oerdieet of het paleodieet genoemd. Goede reden om eens te kijken wat het oerdieet voorschrijft. Het ligt voor de hand, met het oerdieet ga je terug naar de oertijd. Het OERdieet is een manier van eten die overeenkomt met het dieet van onze voorouders. Simpel gezegd komt het erop neer dat je MINDER bewerkte voeding gaat eten en MEER volwaardige voeding. Ons lichaam herkent volwaardige voeding en gebruikt het om alle lichaamsprocessen te helpen ondersteunen. Oerdieet. 853 likes. www.hetoerdieet.com Alles over het Oerdieet en het Paleo dieet! Met Oerdieet ervaringen, Oerdieet boeken en Oerdieet recepten! Het paleo dieet is een kijkje in de keuken van onze voorvaders. Lang verhaal kort - het komt erop neer dat je meer natuurlijke voeding gaat eten als dan je nu doet. Ons lichaam is hier namelijk op ingesteld, maar in het tijdperk waarin we nu leven kun je op ......