mulders-gm.nl

Voor Dummies - De Grote management voor Dummies

PUBLICATIE DATUM november 2008
BESTANDSGROOTTE 7,89
ISBN 9789043017008
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Smits Pamela
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Voor Dummies - De Grote management voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Smits Pamela. Lezen Voor Dummies - De Grote management voor Dummies online is nu zo eenvoudig!

Of je nu al jaren manager bent, of net om de hoek komt kijken,de wereld die management heet is lang niet altijd eenvoudig te doorgronden.Maar gelukkig is er nu deze geweldige toolkit voor (aankomende) managers.Van het houden van functioneringsgesprekkentot het leiden van een project en van het doorgronden van financiële rapporten tot het omgaan met stress; met dit verzamelwerk haal je het beste uit jezelf en uit je medewerkers! De Grote Management voor Dummies is samengesteld uit de beste teksten van maar liefst zeventien verschillende boeken uit de VoorDummies-reeks.

...s bevat oplossingen om beter en sneller te werken, korte metten te maken met tijdverspillende afleidingen en uiteindelijk stress te verminderen ... Managen voor Dummies door Bob Nelson, Peter Economy (Boek ... ... . Je leert hoe je voorkomt dat je tot 's avonds laat moet overwerken en hoe je meer tijd kunt doorbrengen met je gezin, vrienden of met jezelf! de grote persoonlijke groei voor dummies, werk Iedereen die kan praten, kan vloggen. Maar hoe zorg je ervoor dat je vlogs veel bekeken worden - en dat je zelf het vloggen leuk blijft vinden? In 'De kleine Vloggen voor Dummies' leer je er alles over, en natuurlijk komen alle technische aspecten van het vloggen aan bod: monteren, scripts gebruiken, je kanaal inrichten en nog veel meer. Gerda van Galen is online marketeer. Alles wat je nodig hebt om een effectieve leider te worden.Dit door een van 's werelds meest gerenommeer ... De Grote Management voor Dummies | Boek.be ... . Gerda van Galen is online marketeer. Alles wat je nodig hebt om een effectieve leider te worden.Dit door een van 's werelds meest gerenommeerde leiderschapscoaches geschreven boek biedt jou de kans om een succesvolle leider te worden. Het staat vol met praktische tips en nuttige oefeningen, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring tijdens samenwerkingsverbanden met honderden succesvolle leiders uit het internationale bedrijfsleven. € 27,95 U wilt een eigen website maken, maar u hebt nog geen idee waar u moet beginnen omdat u nog niets weet van PHP en Mysql. Met dit handige boek "PHP en Mysql voor dummies" wordt u stap voor stap uitgelegd hoe deze programma's werken. Boeken over dummies bij De Slegte. Meer dan 719 (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 5,00 De Grote Zwangerschap en opvoeding voor Dummies | ISBN 9789043016407 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 2.842 aanbiedingen in april -Bekijk alles met dummies! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Economie voor Dummies behandelt het onderwerp in begrijpelijk Nederlands, zodat alle vragen die u heeft u compleet duidelijk worden. In dit handige boek worden zowel macro- als micro-economie uitgelegd, zodat je de economische krachten die onze wereld vormgeven kunt begrijpen. Voor degene die echt het onderste uit de kan willen halen bij hun computer is het handige extra dikke boek "De grote computer voor dummies". In dit boek vindt u echt alles wat u moet weten over de computer en de programma's....