mulders-gm.nl

Sdu wettenverzameling - Gezondheidsrecht 2017-2018

PUBLICATIE DATUM juli 2017
BESTANDSGROOTTE 10,61
ISBN 9789012400237
TAAL NEDERLAND
AUTEUR W.R. Kastelein
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sdu wettenverzameling - Gezondheidsrecht 2017-2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.R. Kastelein. Lezen Sdu wettenverzameling - Gezondheidsrecht 2017-2018 online is nu zo eenvoudig!

Sdu wettenverzameling - Gezondheidsrecht 2017-2018 1e druk is een boek van W.R. Kastelein uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012400237 Bevat een op de gezondheidsrechtspraktijk afgestemde selectie van wet- en regelgeving, aangevuld met belangwekkende pseudo- en inter- nationale wetgeving. De teksten zijn ontsloten door: handige marge- woorden, uitgebreide inhoudsopgave, trefwoordenregister.

... - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Koop Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht 2019-2020 van Kastelein, W ... Sdu Wettenverzameling Arbeidsrecht. Editie 2020 - Sdu ... .R. met ISBN 9789012404693. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl In de Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht komen ziektekostenverzekeringen, kwaliteit en toezicht, rechten van de patiënt, thema's als onderzoek, keuringen en orgaandonatie plus relevante internationale regelingen aan de orde. Zowel de al langer bestaande wettelijke regelingen als de nieuwe, sinds het begin van de jaren '90 van de vorige ... bol.com | Sdu wettenverzameling - Gezondheidsrecht 2017 ... ... . Zowel de al langer bestaande wettelijke regelingen als de nieuwe, sinds het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw ontwikkelde wetgeving komen aan bod. Erratum ... Sdu Wettenverzameling Arbeidsrecht bevat een op de arbeidsrechtpraktijk afgestemde selectie van nationale en internationale wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten, juristen en de rechterlijke macht. Ook adviseurs en docenten en opleiders doen hen voordeel met deze verzameling. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Daarnaast is deze ... 'Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht 2019-2020' door W.R. Kastelein, J. Legemaate - Onze prijs: €47,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van het gezondheidsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Aan de orde komen alle belangrijke thema's uit het gezondheidsrecht. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor juristen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, ... Daarnaast is de wettenverzameling uitstekend te gebruiken t.b.v. het onderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen. Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen. Bestel Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht / 2019-2020 van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Algemeneinhoudsopgave Voorwoord TenGeleide Algemeneinhoudsopgave Alfabetischeinhou...