mulders-gm.nl

Haken voor starters

PUBLICATIE DATUM januari 2013
BESTANDSGROOTTE 8,6
ISBN 9789002252228
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Erika Knight
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Haken voor starters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erika Knight. Lezen Haken voor starters online is nu zo eenvoudig!

Haken voor starters is een uniek handboek voor beginnende haaksters. Zelfs wie nog nooit een haaknaald heeft vastgehouden, zal onder dedeskundige leiding van Erika Knight al gauw de prachtigste creaties maken.Met elk van de twintig projecten krijg je telkens een nieuwe steek of vaardigheid onder de knie en worden eerder geleerde haaktechnieken geperfectioneerd. Aan het eind van Haken voor starters beschik je dan ook over een groot aantal vaardigheden en een leuke verzameling gehaakte voorwerpen. De inspirerende foto’s van Yuki Sugiura, waarop de prachtige ontwerpen goed tot hun recht komen, en de duidelijke tekeningen en schetsen maken Haken voor starters tot het ultieme haken-voorbeginnersboek.

... starters van Erika Knight (boek, paperback, ISBN 9789002252228) ... Kussen haakpatroon - Haakjemee ... . Haken voor starters Fnac: workshop eenvoudig haken met 20 aantrekkelijke ontwerpen, Haken voor starters, Erika Knight". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Maar iemand moet je natuurlijk op weg zetten en dat doet Erika Knight met Breien voor starters. Breien voor starters is een uniek handboek voor beginnende breiers dat je stapsgewijs de basistechnieken aanleert terwijl je een benijdenswaardige collectie zelf gecreëerde hebbedingen bij elkaar breit. Strenger voor starters, processen soms vlotter Voor starters z ... Kussen haakpatroon - Haakjemee ... . Strenger voor starters, processen soms vlotter Voor starters zijn geldverstrekkers strenger sinds de start van de crisis. Dat geldt vooral voor mensen met een tijdelijk contract en bij overbruggingskredieten. Wel heeft de crisis gezorgd voor een versnelling van de digitale mogelijkheden. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Haken voor starters . Vorige Artikel 131 van 149 Volgende. € 19, 95 (inclusief 21% btw) Voorraad 1 stuk Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. Overzicht Beschrijving; Specificaties; workshop eenvoudig haken met 20 aantrekkelijke ontwerpen. Atelier KleurrijkVilt ~ Delft. Welkom; Contact; cursussen . nieuwsbrief; XXL Breien met lontwol; ADRIAFIL ... Voor de beginketting moet je lossen in een meervoud van 3 haken en daarna nog 2 lossen extra haken. Dus je hebt dan X+2 lossen (waarbij X dus een meervoud van 3 is). Haak deze ketting niet te strak. Gebruik indien nodig een grotere haaknaald voor deze stap! RIJ 1: Haak 1 V in de tweede L van de haak. Blijf V haken in elke L tot op het einde....