mulders-gm.nl

De grote transformatie

PUBLICATIE DATUM oktober 2006
BESTANDSGROOTTE 8,71
ISBN 9789023422631
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Karen Armstrong
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De grote transformatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Armstrong. Lezen De grote transformatie online is nu zo eenvoudig!

In De grote transformatie beschrijft Karen Armstrong de cruciale periode in de geschiedenis waarin de vier grote wereldgodsdiensten zijn ontstaan. De grote transformatie is een wervelende ontdekkingsreis naar de vroege ervaringen van de mensheid, hun verlangens, zelf opgelegde plichten en inspirerende oplossingen. Geschreven in de kenmerkende Armstrong-stijl, erudiet en uiterst toegankelijk, is dit boek een fascinerende analyse van de religieuze en filosofische wortels van de menselijke beschaving.'Een monumentaal epos van de geest, een intrigerende speurtocht [...] en een magistraal hoogtepunt in dit toch al veelgeprezen oeuvre.' - DE VOLKSKRANT'Wie de godsdienst van zijn Marokkaanse buurman beter wil leren kennen, leest bij voorkeur Karen Armstrong.' - DE MORGENKaren Armstrong is een van de vooraanstaandste en meest gelezen auteurs op het gebied van religie. Op haar naam staan internationale bestsellers als Een geschiedenis van God (1995), De strijd om God (2000), Islam (2001) en De grote transformatie (2005). Haar werk is vertaald in veertig talen. Sinds 11 september 2001 is Armstrong een veelgevraagd deelnemer aan conferenties en panels over de hele wereld.

...an de ... De Grote Transformatie brengt veel bronnen van belangrijke informatie bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf, en de evolutie van bewustzijn die plaatsvindt tot het jaar 2012 en daarna ... Karl Polanyi: De grote transformatie - Krapuul ... . Die tijd komt steeds dichterbij. Laten we 2020 maken tot het jaar van de grote transformatie. De tijd van schaalvergroting en intensivering is voorbij, terwijl het toekomstbeeld voor de boer van morgen nog niet scherp is. Er wordt veel gesproken over kringlooplandbouw en natuurinclusief werken, maar het is nog niet helder wat dit betekent voor de keuzes die de boer nú moet maken. Hoewel een paar boeken van Polanyi na maanden of zelfs jaren op ... De grote transformatie — De Wenteltrap ... . Er wordt veel gesproken over kringlooplandbouw en natuurinclusief werken, maar het is nog niet helder wat dit betekent voor de keuzes die de boer nú moet maken. Hoewel een paar boeken van Polanyi na maanden of zelfs jaren op de boekenplank bleven liggen, blijft zijn werk De grote transformatie vers op vele manieren. Het is onvervangbaar voor het begrijpen van de dilemma's waarmee de globale maatschappij geconfronteerd wordt aan het begin van de 21e eeuw. De grote transformatie | ISBN 9789023418702 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Grote Transformatie brengt veel bronnen van belangrijke informatie bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf, en de evolutie van bewustzijn die plaatsvindt tot het jaar 2012 en daarna. Die tijd komt steeds dichterbij. De grote transformatie is een wervelende ontdekkingsreis naar de vroege ervaringen van de mensheid, hun verlangens, zelf opgelegde plichten en inspirerende oplossingen. Geschreven in de kenmerkende Armstrong-stijl, erudiet en uiterst toegankelijk, is dit boek een fascinerende analyse van de religieuze en...