mulders-gm.nl

Sdu wettenverzameling - Intellectuele Eigendom 2017

PUBLICATIE DATUM februari 2017
BESTANDSGROOTTE 5,52
ISBN 9789012399678
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sdu wettenverzameling - Intellectuele Eigendom 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sdu wettenverzameling - Intellectuele Eigendom 2017 online is nu zo eenvoudig!

Sdu wettenverzameling - Intellectuele Eigendom 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012399678 Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Daarnaast is deze wettenverzameling uitstekend te gebruiken t.b.v. het intellectuele-eigendomsrechtonderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom maakt deel uit van de reeks Sdu Wettenverzamelingen.

...Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving ... Bureau ISBN - Intellectuele eigendom. Editie 2018 ... . Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke mach ... bol.com | Sdu wettenverzameling - Sdu wettenverzameling ... ... . Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Educatieve wettenverzameling - Sdu Wettenbundel Intellectuele Eigendom Studiejaar 2019-2020 (Paperback). Sdu Wettenbundel Intellectuele Eigendom... Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Sdu Wettenbundel Social Work bevat een op Social Work, Wijk, Jeugd en Zorg afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor de opleidingen 'Social Work', 'maatschappelijk werk en dienstverlening', 'sociaal pedagogische hulpverlening' en 'HBO-V', terwijl ook de studenten van de opleiding 'Cultureel Maatschappelijke Vorming' en ... Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor advocaten intellectuele-eigendomsrecht, bedrijfsjuristen en de rechterlijke macht, alsmede voor andere adviseurs werkzaam op het terrein van de intellectuele eigendom. Sdu Wettenverzameling Intellectuele Eigendom bevat een op de rechtspraktijk van het intellectuele-eigendomsrecht afge...