mulders-gm.nl

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk

PUBLICATIE DATUM april 2017
BESTANDSGROOTTE 6,6
ISBN 9789058758620
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marc Bakker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Bakker. Lezen ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk online is nu zo eenvoudig!

ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk 2e druk is een boek van Marc Bakker uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058758620 'Hoe gaat het?' Deze vraag stellen verpleegkundigen de hele dag door. Maar hoe beoordelen zij professioneel hoe het echt met de patiënt gaat? De methode ProActive Nursing wordt in ziekenhuizen, thuiszorg en GGZ gebruikt. Het helpt verpleegkundigen om inzicht te krijgen in de zorgbehoefte van de patiënt. En zo op een adequate en empathische manier patiëntveilige zorg te kunnen bieden. Over de inhoudProActive Nursing belicht theorie en praktijk van zorgthema's ICF. Voor elk thema is een mindmap ontworpen. Hiermee leert de student de gevolgen van ziekten te observeren, te analyseren en te benoemen. Nieuw aan de tweede druk * De referentieclassificatie ICF als leidraad voor de zorgthema's* Hoofdstuk over het werken met zorgthema's en mindmaps* Nieuw uitgewerkte zorgthema's en indeling* InhoudsopgaveInleidingKlinisch redeneren: 'Hoe gaat het?'Het werken met zorgthema's en mindmapsDe opzet van een hoofdstukDe mens, een metasysteem1. Ademhaling2. Circulatie3. Zuurstofbalans myocard4. Urogenitale functies5. Bloedwaarden6. Sensorische functies en pijn7. Neurologische functies8. Bewegingsapparaat9. Thermoregulatiesysteem10. Huid & Afweerfuncties11. Spijsverteringsfuncties12. Hormonaal stelsel13. Psychosociaal functioneren14. Activiteiten & ParticipatieUniek aan dit boek* Standaardwerk binnen de Nederlandse verpleegkunde* Unieke methode om klinisch redeneren onder de knie te krijgen * Zeer praktijkgericht en daardoor lovend ontvangen * Klinisch redeneren belangrijk speerpunt nieuw curriculum verpleegkunde* Stijgende lijn in verkoop sinds verschijnen (2013) Extra materiaal* Formulier 'de casus in kaart' (SBAR-methodiek): voor het snel en helder invullen van de benodigde data van een casus. En voor het oefenen van de zes stappen en bijbehorende redeneervaardigheden.* Uitgebreid trefwoordenregister Doelgroep* Studenten hbo-verpleegkunde* Studenten mbo-verpleegkundige* Verpleegkundigen die een specialistische vervolgopleiding volgen* Verpleegkundigen in bij- en nascholingstrajectenOver de auteurMarc Bakker wordt beschouwd als autoriteit op het gebied van het klinisch redeneren voor verpleegkundigen. Sinds 1980 is hij werkzaam als verpleegkundige. Zijn werkervaring strekt zich uit van intensive care tot spoedeisende hulp, van cardiac care tot anesthesie en van psychogeriatrie tot psychiatrie. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het onderwijs en is momenteel werkzaam als Expert Lecturer in het Expertisecentrum ProActive Nursing van het VUmc.

...het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789058758620 ... bol.com | Proactive nursing Zakboekje | 9789024400508 ... ... . ProActive Nursing klinische problematiek inzic 9789058758620. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. ProActive nursing: klinische problematiek inzichtelijk? - Proactive Nursing van Marc Bakker (boek, paperback, ISBN 9789059319691). Een goede verpleegkundige reageert adequaat en effi ciënt op problemen van patiënten. ProActive Nursing helpt situaties... ProActive N ... Problematiek inzichtelijk maken | 9789059319691 ... ... . ProActive Nursing helpt situaties... ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk | ISBN 9789058758620 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De methode ProActive Nursing wordt in ziekenhuizen, thuiszorg en GGZ gebruikt. Het helpt verpleegkundigen om inzi ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk, Marc Bakker - Paperback - 9789058758620 | AKO boeken Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het onderwijs en is momenteel werkzaam als Expert Lecturer in het Expertisecentrum ProActive Nursing van het VUmc. Bureau ISBN - ProActive Nursing: klinische problematiek inzichtelijk Samenvattingen van het boek proactive nursing klinische problematiek inzichtelijk (isbn: 9789058758620) - Marc Bakker geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy....