mulders-gm.nl

Casuïstiek in de dermatologie - deel I

PUBLICATIE DATUM januari 2015
BESTANDSGROOTTE 4,54
ISBN 9789031376278
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Johan Toonstra
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Casuïstiek in de dermatologie - deel I in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Toonstra. Lezen Casuïstiek in de dermatologie - deel I online is nu zo eenvoudig!

Het herkennen van dermatologische beelden is voor een huisarts niet altijd eenvoudig. Vele huidziekten hebben meer dan een manier om zich te presenteren in kleur, vorm en uitbreiding. Het kan lastig zijn een juiste diagnose te stellen. Niet alle behandelingen blijven even effectief, waardoor naar andere therapie-opties gekeken moet worden of nader onderzoek naar oorzaken of onderliggende aandoeningen noodzakelijk is.Casuïstiek in de dermatologie is uitermate geschikt als een ondersteuning in het dermatologisch handelen van huisarts. Het maak het niet alleen gemakkelijker om al bij het eerst consult de dermatosen te herkennen of een differentiële diagnose te stellen, maar ook om het juiste aanvullende onderzoeken te doen en een behandeling te starten. Gekozen is voor een unieke invalshoek: duidelijke kwaliteitsfoto's van een huidaandoeningen worden aangevuld met relevante informatie, waarna vragen gesteld worden, bijvoorbeeld over de prognose, de therapie of welke vragen aan de patiënt gesteld moeten worden. Op de volgende pagina's worden deze vragen beantwoord en toegelicht met nieuwe afbeeldingen. Op een bondige manier wordt ingegaan of differentieeldiagnostische overwegingen en therapeutische mogelijkheden. De praktische en actieve vraag-antwoordstructuur maakt het boek niet alleen geschikt als oefenboek om nieuwe kennis op te doen, maar ook om bestaande kennis te testen. Casuïstiek in de dermatologie is primair gericht op de praktijk van de huisarts (in opleiding), maar ook dermatologen (in opleiding zullen er veel nuttige informatie in kunnen vinden. Daarnaast is het zeer geschikt voor onderwijs en nascholing. Het boek is het eerste deel van een serie. In 2010 verschijnt deel 2, waarin op een vergelijkbare manier nieuwe casussen worden gepresenteerd.

...rkennen of een differentiële diagnose te stellen maar ook om aanvullend onderzoek te doen en een behandeling te starten ... Casuïstiek in de dermatologie - deel I eBook door Johan ... ... . Read "Casuïstiek in de dermatologie - deel I" by Johan Toonstra available from Rakuten Kobo. Het herkennen van dermatologische beelden is voor een huisarts niet altijd eenvoudig. Vele huidziekten hebben meer dan e... Lees „Casuïstiek in de dermatologie - deel I" door Johan Toonstra verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het herkennen van dermatologische beelden is voor een huisarts niet altijd eenvoudig. Vele huidziekten hebben meer dan ... Casuïstiek in de dermatologie deel I | mijn-bsl ... . Het herkennen van dermatologische beelden is voor een huisarts niet altijd eenvoudig. Vele huidziekten hebben meer dan e... Casuistiek in de dermatologie - deel i vanaf €59.29 | Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd. Gratis retourneren! Casuïstiek in de dermatologie is primair gericht op de praktijk van de huisarts (in opleiding), maar ook dermatologen (in opleiding zullen er veel nuttige informatie in kunnen vinden. Daarnaast is het zeer geschikt voor onderwijs en nascholing. Het boek is het eerste deel van een serie. Casuïstiek in de dermatologie deel I: Amazon.es: Anton C. de Groot, Johan Toonstra: Libros en idiomas extranjeros Compre o livro Casuïstiek in de dermatologie deel I na Amazon.com.br: confira as ofertas para livros em inglês e importados Casuïstiek in de dermatologie - deel I book. Read reviews from world's largest community for readers. Het herkennen van dermatologische beelden is voor e... Casuïstiek in de dermatologie - deel I: Groot, Anton C., Toonstra, Johan: 9789031361885: Books - Amazon.ca Buy Casuïstiek in de dermatologie deel I 2009 by Anton C. de Groot, Johan Toonstra (ISBN: 9789031361885) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Casuistiek in de Dermatologie - Deel I by Anton C Groot, 9789031361885, available at Book Depository with free delivery worldwide. Casuïstiek in De Dermatologie Deel I: Amazon.it: de Groot, Anton C., Toonstra, Johan: Libri in altre lingue Noté /5. Retrouvez Casuïstiek in De Dermatologie Deel I et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Casuïstiek in de dermatologie - deel I (Dutch Edition) eBook: Anton C. Groot, Johan Toonstra: Amazon.es: Tienda Kindle Casuïstiek in de dermatologie - deel I (Dutch Edition) eBook: Groot, Anton C., Toonstra, Johan: Amazon.it: Kindle Store Buy Casuïstiek in de dermatologie - deel I (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com De "Casuïstiek in de dermatologie"-serie, waarvan dit het tweede deel is, sluit hier naadloos op aan. In het boek worden 110 ziektegeschiedenissen gepresenteerd. Aan de hand van één of twee afbeeldingen van een huidaandoening, aangevuld met r...