mulders-gm.nl

AccreDidact TA2014-2 - Het dahlconcept

PUBLICATIE DATUM juni 2014
BESTANDSGROOTTE 4,71
ISBN 9789089761521
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kya Wabeke
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen AccreDidact TA2014-2 - Het dahlconcept in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kya Wabeke. Lezen AccreDidact TA2014-2 - Het dahlconcept online is nu zo eenvoudig!

De Noorse orthodontist Björn Dahl krijgt de verdienste van het onderzoek naar het effect van een lokale, occlusale beetverhoging bij het menselijk gebit. Hij was bekend met de uitneembare opbeetplaat in het front, die bij kinderen veel gebruikt wordt om een diepe, frontale overbeet te corrigeren. Door de plaat wordt de beet gelicht en vindt er uitgroei plaats in de zijdelingse delen bij het in ontwikkeling zijnde tand-kaakstelsel. Ook kende Dahl het werk van Anderson, die in 1962 het effect beschreef van restauraties die in supra-occlusie waren geplaatst op molaren van volwassen vrijwilligers: binnen zes weken maakten de gebitselementen die het contact met hun antagonisten verloren hadden, weer occlusaal contact. Dahl paste dit principe toe bij patiënten met ruimtegebrek door gebitsslijtage. Zijn werk (1975-1985) kreeg pas rond de eeuwwisseling aandacht, aanvankelijk vooral in Engeland. De introductie in Nederland volgde rond 2002. Tegenwoordig staat zijn behandelstrategie bekend als het Dahlconcept: daar waar ruimtegebrek succesvol restaureren onmogelijk maakt, creëert een behandeling volgens dit concept de vereiste ruimte door middel van uitgelokte migraties van gebitselementen.AccreditatieDitnascholingsprogramma is geaccrediteerd door KRT voor 4 punten (onder ID184675) en Q-Keurmerk©.

... 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.8 2.9 2.10 2.11 2 ... Risicoschatting bij cariësdiagnostiek en ... - AccreDidact ... .12 Leukoplakie van het mondslijmvlies Wat verstaan we ... Beëindiging van het abonnement kan uitsluitend schriftelijk en dient uiterlijk twee maanden voor afloop van het lopende kalenderjaar te zijn ontvangen bij AccreDidact. Omslag Risicoschatting.indd 4-6 IN HET FORT VAN DE KOLONEL is een geweldig boek. We raden u aan het boek van IN HET FORT VAN DE KOLONEL PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur ... Geen seconde te laat Boek PDF Online | BANK72 PDF ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur IN HET FORT VAN DE KOLONEL AccreDidact. AccreDidact. onafhankelijke geaccrediteerde nascholing. De Molen 3 7 Postbus 545 3990 GH Houten. Risicoschatting bij cariësdiagnostiek en -behandeling Onze bestellingen worden regulier verwerkt. Meer informatie: zie onze Corona update Lees meer AccreDidact. Werken. Aandoeningen van het mondslijmvlies . Behandeling van gebitsslijtage . Cementen . Chirurgische kroonverlenging ... Halitose Het dahlconcept . Het rode oog. Het rode oog Identificeren en lokaliseren van het complete wortelkanaalstelsel . Infectiepreventie in mondzorgpraktijken . Kiespijn, dentogeen of niet-dentogeen ... Kapitein Winokio is een geweldige auteur. Download en lees het boek Kapitein Winokio's levende liedjes op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Kapitein Winokio's levende liedjes in PDF, ePUB, MOBI. Bestel Het dahlconcept Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het dahlconcept Kya Wabeke • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 171mm x 238mm Aantal pagina's: 64 Uitgeverij: Prelum Uitgevers ISBN: 9789089761521 Datum ... identificeren en lokaliseren van het complete wortelkanaalstelsel, werk. Taal Nederlands Vers. datum 20/08/2019 NSTC 500236159 Bijna alle muren staan, en vandaag is rondom het glas vervangen voor dubbel glas . Tandarts Hoek . Tandarts Hoek . Vanaf medio 2020 worden de praktijken van deze 3 tandartsen (vlnr Kwant, ... Het Dahlconcept - Tandarts - AccreDidact . accredidact.nl Het Dahlconcept - Tandarts - onafhankelijke geaccrediteerde nascholing voor de Tandarts. Dentz is het vakblad voor de tandarts van nu. Dentz benadert de tandarts als medicus én ondernemer, informeert en inpsireert deze op alle gebieden van zijn praktijkvoering. Dentz is een uitgave ......