mulders-gm.nl

Insolventierecht

PUBLICATIE DATUM januari 2015
BESTANDSGROOTTE 8,74
ISBN 9789013126976
TAAL NEDERLAND
AUTEUR E.F. Groot
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Insolventierecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.F. Groot. Lezen Insolventierecht online is nu zo eenvoudig!

Insolventierecht 5e druk is een boek van N.J. Polak. uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013126976 De nieuwe druk van Insolventierecht, deel 6 van de Studiereeks burgerlijk procesrecht, biedt een praktisch en volledig overzicht van het insolventierecht (faillissement, schuldsanering natuurlijke personen en surseance van betaling) voor studenten en de praktijk. Ter verduidelijking worden veel voorbeelden gebruikt. De nadruk ligt op de processuele en organisatorische aspecten van het insolventierecht. Behandeld zijn de procedure in eerste aanleg, rechtsmiddelen, de belangrijke spelers (curator en bewindvoerder, schuldeisers), de actio pauliana, procedures tijdens insolventie, verificatie en het einde van het faillissement, schuldsanering en surseance.

...enten en surseances van betaling. Daarnaast begeleiden zij ondernemers in de fase voor en tijdens faillissement ... Insolventierecht 3013INS6WY - UvA - StudeerSnel ... . Wij adviseren omtrent aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen, herstructurering, zakelijke zekerheden, hoofdelijkheid, borgtocht, sanering van schulden, doorstart en ... Meer lezen over Insolventierecht? Advocatenkantoor AMS Advocaten uit Amsterdam schrijft frequent hierover in hun blog! Het vak insolventierecht beoogt inzicht te geven in de theorie en praktijk van de verschillende insolventieprocedures, in het bijzonder het faillissement. Studenten maken kennis met de conflicterende belangen van betrokken partijen en welke op basis van wet, recht ... Insolventierecht - 4 definities - Encyclo ... . Studenten maken kennis met de conflicterende belangen van betrokken partijen en welke op basis van wet, rechtspraak en praktijk het sterkst staan, dit zowel in een nationale als ook internationale context. Het insolventierecht omhelst alle regels voor het financieel onvermogen van ondernemingen en particulieren en heeft raakvlakken met ondernemingsrecht en financieelrecht. Als insolventierechtadvocaat is het van groot belang dat u van alle wet- en regelgeving op de hoogte bent en blijft zodat u uw klant zo goed mogelijk kunt adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden die het ......