mulders-gm.nl

Logistiek Zakboek

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,92
ISBN 9789062287406
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.R. van Goor
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Logistiek Zakboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.R. van Goor. Lezen Logistiek Zakboek online is nu zo eenvoudig!

Dit Logistiek Zakboek biedt inzicht in de belangrijkste aspecten van de logistiek. Deze nieuwe druk is geheel geactualiseerd en opnieuw ingedeeld. Naast de traditionele onderdelen productielogistiek en distributielogistiek, is in deze uitgave ook aandacht voor forecasting, voorraadbeheer en logistiek en ICT.

...teeds meer toepassingen buiten de traditionele sectoren van productie, handel en distributie ... Logistiek Zakboek Boek PDF Online ... . Logistiek Zakboek (Hardcover). Logistiek Zakboek. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Basisboek Logistiek 2e druk is een boek van Ad van Goor uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001877521 Basisboek Logistiek geldt als dé inleiding in de logistiek. Het bie ... Logistiek Zakboek - CORE ... .V.. ISBN 9789001877521 Basisboek Logistiek geldt als dé inleiding in de logistiek. Het biedt zowel een kennismaking als een overzicht voor studenten en professionals met een geringe logistieke basis. Abstract. Dit 'Logistiek Zakboek biedt u een actueel, toegankelijk en praktisch overzicht van het vakgebied van de logistiek. De doelgroep van het 'Logistiek Zakboek' bestaat vooral uit praktijkbeoefenaren binnen en buiten de logistiek, alsmede uit studenten die zich op die praktijk vaan het voorbereiden zijn. Logistiek zakboek. Gedrukt boek . Gids voor productielogistiek, distributielogistiek, integrale beheerstechnieken en de ondersteunende vakken en technieken. Genre Non-Fictie Onderwerpen Logistiek (economie), Logistiek (bedrijfseconomie), Bedrijfswetenschappen, logistiek, Productie, inkoop, logistiek, In- en verkooporganisatie en -techniek Logistiek Zakboek (eBook) Logistiek Zakboek is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Logistiek Zakboek PDF te downloaden op onze website...