mulders-gm.nl

AI-40: Aansprakelijkheid

PUBLICATIE DATUM januari 2018
BESTANDSGROOTTE 4,36
ISBN 9789012401579
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R.O.B. Poort
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen AI-40: Aansprakelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.O.B. Poort. Lezen AI-40: Aansprakelijkheid online is nu zo eenvoudig!

AI-40: Aansprakelijkheid 1e druk is een boek van R.O.B. Poort uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012401579 Bij een arbeidsongeval of beroepsziekte kan de werkgever worden beboet wegens overtreding van de Arbeidsomstandighedenwetgeving. In ernstige gevallen kan een bedrijf of werkgever zelfs langs strafrechtelijke weg worden vervolgd. Maar ook de werknemer die slachtoffer is geworden van een arbeidsongeval of beroepsziekte kan een schadevergoeding eisen van zijn werkgever. Dan zal in een civiele procedure worden vastgesteld of de werkgever al dan niet aan zijn zorgverplichting heeft voldaan of dat de werknemer zijn schade zelf moet dragen.De uitgave Aansprakelijkheid verschaft inzicht in de belangrijkste delen van de wetgeving waarmee leiding en medewerkers van een bedrijf of organisatie te maken krijgen als het gaat om aansprakelijkheid voor arbeidsongevallen en beroepsziekten. Ook wordt aandacht geschonken aan de aansprakelijkheid bij psychische schade. Psychische schade kan ontstaan doordat een werknemer wordt gepest of te maken krijgt met een post-traumatische stressstoornis. In deze geheel geactualiseerde 4e druk komen de meest recente ontwikkelingen op het gebied van wetgeving aan de orde. Verschillende onderwerpen, die van belang zijn bij het toepassen van het Nederlandse rechtstelsel zoals dwingend en regelend recht, maar ook de rol en bevoegdheden van de or of het melden van beroepsziekten, zijn nader uitgewerkt. De rechtspraak wordt geïllustreerd met veel nieuwe voorbeelden gebaseerd op actuele jurisprudentie.

...rij. Boek | Bestelcode 9789012401579 'AI-40 Aansprakelijkheid' door R ... Boek: AI-40: Aansprakelijkheid - Geschreven door R.O.B. Poort ... .O.B. Poort - Onze prijs: €19,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 'AI-40 Aansprakelijkheid' door R.O.B. Poort - Onze prijs: €59,52 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen Bestel AI-40: Aansprakelijkheid van R.O.B. Poort. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd AI-40: Aansprakelijkheid. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een ... AI-40: Aansprakelijkheid, R.O.B. Poort | 9789012401579 ... ... . Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 50,58 Excl. BTW check Volledige prijs. Bij een arbeidsongeval of beroepsziekte kan de werkgever worden beboet wegens overtreding van de Arbeidsomstandighedenwetgeving. In ernstige gevallen kan een bedrijf of werkgever zelfs langs ...