mulders-gm.nl

Opstapboek Duits 2 Opbouwspellingen

PUBLICATIE DATUM mei 2009
BESTANDSGROOTTE 3,72
ISBN 9789087082017
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.J. van Berkel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Opstapboek Duits 2 Opbouwspellingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. van Berkel. Lezen Opstapboek Duits 2 Opbouwspellingen online is nu zo eenvoudig!

De Opstapserie is gericht op (dyslectische) leerlingen die moeite hebben met het aanleren van het Frans, Engels en/of Duits. De bekende auteurs Ans van Berkel, Rinie Hoeks-Mentjens en Chrisptoph Sauer hebben deze methode speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de hoogste groepen van het basisonderwijs (PO) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VO). In Deel 2: Opstap Duits Opbouwspellingen wordt enerzijds aandacht besteed aan kwesties als de Umlaut in afgeleide woorden, de verlengingsregel en vaste woordstukjes. Anderzijds is er ruimte gemaakt voor de spelling die samenhangt met grammaticale kwesties, zoals het meervoud van zelfstandige naamwoorden en de sterke werkwoorden. Deze stof is bedoeld als aanvulling op de grammatica die de leerlingen in hun leergang aangeboden krijgen. Dat betekent dat met name de laatste hoofdstukken van deel 2 pas aan bod komen in de hogere leerjaren. In de hoofdstukken 4 en 5 zijn leerlijsten te vinden ter ondersteuning van het onthouden van het meervoud van zelfstandige naamwoorden en de sterke werkwoorden. Bij beide delen hoort een regelkaart. Daarop staan alle regels die in het Opstapboek Duits behandeld zijn. De regelkaart kan gebruikt worden tijdens het werken met het Opstapboek, maar kon ook worden ingezet bij het maken van huiswerk.De leerling kan zelfstandig met het materiaal aan de slag, maar ook thuis onder begeleiding van ouders. De antwoorden bij de oefeningen staan namelijk achter in de boeken (de zogenaamde 'sleutel'). Daarnaast is de methode heel geschikt voor klassikaal gebruik, maar leraren en remedial teachers kunnen het materiaal evengoed inzetten bij individuele leerlingen.Bij de Opstapboeken worden audio-cd¿s en diverse spellen (kwartetten, memory, bingo, puzzels etc) geleverd.

...s Opbouwspellingen wordt enerzijds aandacht besteed aan kwesties als de Umlaut in afgeleide woorden, de verlengingsregel en vaste woordstukjes ... Opstapboek Duits 2 Opbouwspellingen: Amazon.co.uk: A.J ... ... . Anderzijds is er ruimte gemaakt voor de spelling die samenhangt met grammaticale kwesties, zoals het meervoud van zelfstandige naamwoorden en de sterke werkwoorden. Opstapboek Duits set 2 dln Klankspellingen, Opbouwspelling I & II: Amazon.es: A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer: Libros en idiomas extranjeros Opstapboek | Leenwoorden, Basiswoorden I, Basiswoorden II | Complete set Opstapboek Duits | 2 Opbou ... Opstapboek Duits 2 Opbouwspellingen - paperback - A.J. van ... ... .L.A. Sauer: Libros en idiomas extranjeros Opstapboek | Leenwoorden, Basiswoorden I, Basiswoorden II | Complete set Opstapboek Duits | 2 Opbouwspellingen . Opstapboek Duits set 2 dln | Klankspellingen, Opbouwspelling I & II Buy Opstapboek Duits set 2 dln Klankspellingen, Opbouwspelling I & II 01 by A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer (ISBN: 9789087082024) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Opstapboek | Leenwoorden, Basiswoorden I, Basiswoorden II | Complete set Opstapboek Duits | 2 Opbouwspellingen . Opstapboek Duits set 2 dln | Klankspellingen, Opbouwspelling I & II In Deel 2: Opstap Duits Opbouwspellingen wordt enerzijds aandacht besteed aan kwesties als de Umlaut in afgeleide woorden, de verlengingsregel en vaste woordstukjes. Anderzijds is er ruimte gemaakt voor de spelling die samenhangt met grammaticale kwesties, zoals het meervoud van zelfstandige naamwoorden en de sterke werkwoorden. Noté /5: Achetez Opstapboek Duits set 2 dln Klankspellingen, Opbouwspelling I & II de Berkel, A.J. van, Sauer, C.L.A.: ISBN: 9789087082024 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt, of het nu gaat om boeken of e-Books. Want boeken: daar draait het bij ons om. Als een van de best gesorteerde internetboekhandels bieden wij je boeken aan in elke denkbare categorie. Bijna elk Nederlandstalig boek dat in de handel is, kun je via ons eenvoudig vinden en bestellen. Naast een uitgebreid assortiment biedt boeken.com alle voordelen op het ......