mulders-gm.nl

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA

PUBLICATIE DATUM maart 2019
BESTANDSGROOTTE 7,95
ISBN 9789491595110
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.J. Verduijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Verduijn. Lezen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA online is nu zo eenvoudig!

Cursus voor het behalen van het VOL-VCA diploma.Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen Veiligheid Voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Dit VCA-examen is speciaal bedoeld voor leidinggevenden en ZZP'ers. Deze vierde druk is aangepast aan de nieuwe eindtermen van het SSVV met veel oefenvragen. In totaal zijn er meer dan 300 oefenvragen in deze cursus opgenomen. Uniek is het gebruik van video-links. Door de afgedrukte QR-codes te scannen wordt u doorgelinkt naar bijpassend videomateriaal.In acht hoofdstukken wordt u stap voor stap door de stof geleid. De volgende onderwerpen komen aan bod:- VCA en wetgeving- Veilig werken en beheersen van incidenten- Werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen- Arbeidsmiddelen- Bijzondere werkomstandigheden- Gevaarlijke stoffen- Elektriciteit en straling- Brand en explosieElk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. Een gedeelte van elke zelftoets bestaat uit examenvragen zodat u direct al oefent met de manier van vragen bij de VCA-examens. Het boek sluit af met een proefexamen van 70 vragen. Wanneer u alle hoofdstukken doorlopen heeft bent u helemaal klaar voor het afleggen van het examen VOL-VCA.

...gevenden) hun VCA-certificaat behalen. We behandelen de wettelijke regels en richtlijnen over veiligheid en gezondheid en gaan dieper in op risico-, en beheersmaatregelen ... Boek VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden ... ... . Met de opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) leidt AC Opleidingen operationeel leidinggevenden op voor het VOL-VCA certificaat. Ook dit examen wordt afgenomen aan de hand van de erkenningsregeling VCA, de erkenningscriteria en het uitvoeringsbesluit die door het Centraal College van Deskundigen zijn vastgesteld. De cursus VCA-VOL is bestemd voor operationeel leidinggevenden. U beschikt na deze training over de juiste kennis om veilig te werken. Hierbij houdt u rekening met de g ... Training Veiligheid operationeel leidinggevenden VCA (VOL-VCA) ... . De cursus VCA-VOL is bestemd voor operationeel leidinggevenden. U beschikt na deze training over de juiste kennis om veilig te werken. Hierbij houdt u rekening met de gezondheid van de medewerkers waaraan u leidinggeeft en uzelf, en het milieu. Zowel werkgever als opdrachtgever willen immers dat er veilig gewerkt wordt, zodat niemand iets overkomt. Operationeel leidinggevenden moeten daarom in het bezit zijn van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA). Hiermee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de werknemers waaraan u leiding geeft. Koop Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA van Verduijn, A.J. met ISBN 9789491595110. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...