mulders-gm.nl

Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie

PUBLICATIE DATUM mei 2017
BESTANDSGROOTTE 6,24
ISBN 9789036816342
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Michael Schünke
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Schünke. Lezen Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie online is nu zo eenvoudig!

"Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie 4e druk is een boek van Michael Schünke uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036816342 PROMETHEUS deel 3 bevat de anatomie van het hoofd en de hals, twee anatomische gebieden met elk een veelvoud aan dicht opeengepakte anatomische structuren. Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zichtbare verbanden tussen een specifieke anatomische structuur en de functie van die structuur.Anatomie is een vak dat vanaf het eerste moment op de ""snijzaal' spannend is. Het is een vak dat zich kenmerkt door een grote hoeveelheid feitenkennis. Deze enorme berg aan feiten vormt de basis van de geneeskunde en wordt via PROMETHEUS op een aantrekkelijke en aanschouwelijke manier overgebracht.PROMETHEUS is opgebouwd uit leereenheden waarbinnen de kennis is verdeeld in duidelijke porties. Bovendien wordt er op momenten dat er anatomisch gezien aanleiding toe is een link gelegd met de klinische praktijk. Omgekeerd worden vanuit de klinische praktijk steeds weer belangrijke verbanden worden gelegd met de anatomie. Anatomie en kliniek zorgen op die manier voor wederzijdse impulsen en vullen elkaar aan.In deze vierde druk is opnieuw extra informatie opgenomen, zoals nieuwe leereenheden over botten van de schedel en de geopende mondholte.Deze atlas is een onmisbaar hulpmiddel voor studenten, docenten én ervaren behandelaars."

... meer dan 3.000 zeer levensechte illustraties inclusief achtergrondinformatie ... Studystore | Anatomische atlas Prometheus (set van 3 delen ... ... . De atlas is specifiek ontworpen om u een beter inzicht te geven in de stoornissen, letsels en functionele beperkingen die u in de praktijk tegenkomt. PROMETHEUS deel 3 bevat de anatomie van het hoofd en de hals, twee anatomische gebieden met elk een veelvoud aan dicht opeengepakte anatomische structuren. Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zichtbare verbanden tusse PROMETHEUS deel 3 bevat de anatomie van het hoofd en de hals, twee anatomische gebieden met elk een veelvoud aan dicht opeengepakte anatomische structuren. Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zich ... bol.com | Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en ... ... . Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zichtbare verbanden tussen een specifieke anatomische structuur en de Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie (Hardcover). "Prometheus Anatomische Atlas 3 - Hoofd, hals en neuroanatomie 4e druk is een... PROMETHEUS deel 3 bevat de anatomie van het hoofd en de hals, twee anatomische gebieden met elk een veelvoud aan dicht opeengepakte anatomische structuren. Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zichtbare verbanden tussen een specifieke anatomische structuur en de functie van die structuur. PROMETHEUS deel 3 bevat de anatomie van het hoofd en de hals, twee anatomische gebieden met elk een veelvoud aan dicht opeengepakte anatomische structuren. Daarnaast wordt de neuroanatomie behandeld, een gebied met maar weinig zichtbare verbanden tussen een specifieke anatomische structuur e...