mulders-gm.nl

De kameleon maakt het helemaal

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,23
ISBN 9789020666601
TAAL NEDERLAND
AUTEUR H De Roos
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De kameleon maakt het helemaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H De Roos. Lezen De kameleon maakt het helemaal online is nu zo eenvoudig!

Er gaan een hoop dingen veranderen in Lenten, zo zijn er plannen om een hotel te bouwen waar moeder Klinkhamer later halve dagen gaat werken. En er worden allerlei festiviteiten georganiseerd waar de Klinkhamers en hun vrienden Kees en Louw een aantal meisjes ontmoeten. Hoewel ze eerst niets van elkaar willen weten nodigen ze ze toch uit om uit varen te gaan. Het tochtje zal eindigen in een spetterende wedstrijd.

...et laatste deel geschreven door h de roos moeilijk verkrijgbaar deel dit is een 3e druk prijs € 15,00 incl portokos 13 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met de kameleon maakt het helemaal! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats ... De Kameleon maakt het helemaal [e-Book] - H. de Roos ... ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Kameleon 60 - De Kameleon maakt het helemaal. Er gaan een hoop dingen veranderen in Lenten, zo zijn er plannen om een hotel te bouwen waar moeder... De kameleon maakt het helemaal (Hardcover). Er gaan een hoop dingen veranderen in Lenten, zo zijn er plannen om een hotel t ... De kameleon maakt het helemaal - H De Roos. Zoekeenboek.nl ... . Er gaan een hoop dingen veranderen in Lenten, zo zijn er plannen om een hotel te bouwen waar moeder... De kameleon maakt het helemaal (Hardcover). Er gaan een hoop dingen veranderen in Lenten, zo zijn er plannen om een hotel te bouwen waar moeder... H. de Roos: De kameleon maakt het helemaal. In het dorp Lenten gaan veel dingen veranderen. Tenminste, dat is de bedoeling van bepaalde mensen, die nog meer toeristen naar het dorp willen laten komen. Niet alleen heeft men plannen om aan het meer een groot hotel en watersportcentrum te bouwen, maar men wil ook allerlei festiviteiten organiseren. De Kameleon maakt het helemaal | ISBN 9789020642605 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Kameleon maakt het helemaal. Kameleon #60. Auteur(s) H de Roos Illustrator(s) Gerard Hameeteman. NUR code(s) 280 Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen Imprint(s) Kluitman digitaal*klassiek Uitgever(s) Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 15/12/2017 NSTC De kameleon maakt het helemaal van H De Roos kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 978902066...