mulders-gm.nl

Horeca De Baas

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,59
ISBN 9789062286041
TAAL NEDERLAND
AUTEUR H.J. Kloosterhuis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Horeca De Baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Kloosterhuis. Lezen Horeca De Baas online is nu zo eenvoudig!

Horeca de baasGeld verdienen met gastvrijheid!Het verlenen van gastvrijheid is een veelzijdig vak, waarbij commercieel denken en handelen noodzakelijk zijn. Dit boek laat zien hoe u winst maakt met uw horecabedrijf en hoe u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk laat stijgen.U krijgt antwoord op vragen als: Hoe start en exploiteer ik succesvol een horecabedrijf? Hoe geef ik mijn bedrijf een nieuwe impuls? Hoe verhoog ik mijn omzet en verlaag ik mijn kosten? Hoe zorg ik voor continuïteit? Dit praktijkgerichte boek bevat praktische voorbeelden en adviezen, zodat het iedere horecaondernemer zal aanspreken die telkens terugkerende problemen wil oplossen. Een must voor ieder horecaondernemer!InhoudHenk Kloosterhuis en Martijn Verheule introduceren in dit boek het Horeca Ondernemers Succeswiel bestaande uit zeven punten:1. De kern van de horeca; de gast als klant zien.2. De ondernemer; ondernemen is denken, durven, doen en doorzetten.3. De gast; de gast een reden geven om te komen.4. Het bedrijf; het optimaal benutten van mensen, middelen en markten.5. Het doen; het doen van de juiste dingen op de juiste tijd.6. Het resultaat; het maken van resultaat door bottomline-up denken.7. De toekomst; vanuit de toekomst terugdenken.Henk en Martijn adviseerden samen in bijna veertig jaar meer dan vijfduizend horecabedrijven. U leest alles over hun belangrijkste ervaringen met succesvol ondernemen in de horeca.Voor wie bestemdHoreca-ondernemers, –managers en -medewerkers die resultaat willen zien. Ook voor iedereen die erover denkt om in de horeca te gaan starten. Tevens voor studenten van de HHS, MHS en overige horeca- of toeristische scholen.

...Horeca zullen we de komende periode leuke, leerzame en grappige video's online zetten ... Quarantaine #2 - De Margarita :: Baas in de horeca ... . Doe je weer mee? Tag die van jou op instagram met #meyermargarita want we zijn natuurlijk benieuwd naar die van jou! #2 De Margarita . Wat heb je nodig: 50 ml tequila. 30 ml Limoensap. 15 ml Triple sec. Zout optioneel voor het randje. Ijs In coronatijd maakt de baas wel even uit wanneer jij ... „Op de dag dat bekend werd dat de horeca moest sluiten, kregen we van de directie van ons hotel een algemene nieuwsbrief met wat ... Blogs Horeca; De fooienpot is voor de baas: geloof jij in sprookjes? R Jongen vak ... Quarantaine #2 - De Margarita :: Baas in de horeca ... ... Blogs Horeca; De fooienpot is voor de baas: geloof jij in sprookjes? R Jongen vakbondsbestuurder / onderhandelaar diverse cao's. 29 jun 2016 ... "Nou", zei de moeder, " de baas doet dat in een fooienpot en een keer per jaar gaat het personeel van dat geld een dagje uit." Ruim duizend horecazaken lijken gehoor te geven aan de oproep van horecaondernemer Laurens Meyer. Die dreigt op 1 juni zijn ruim vijftig kroegen weer te openen en roept collega's op hetzelfde te ... Horeca de baas Geld verdienen met gastvrijheid! Het verlenen van gastvrijheid is een veelzijdig vak, waarbij commercieel denken en handelen noodzakelijk zijn. Dit boek laat zien hoe u winst maakt met uw horecabedrijf en hoe u uw bedrijfsresultaat aanzienlijk laat stijgen. Horecabaas.nl. 543 likes · 33 talking about this. Horecabaas.nl brengt student en horecaondernemer bij elkaar! De inleg kan dan later worden verdeeld onder de personeelsleden die niet aan aanraking komen met klanten, zoals de kok of de mensen in de spoelkeuken. Als een werknemer zijn fooien niet afstaat aan de pot of geld uit de kassa steelt, kan dat reden zijn voor ontslag. Waar de baas van uw café mee dreigt, mag niet. www.baasfood.nl Corona en je werk: dit moet je doen (en dit mag je van de baas verwachten) Richold Brandsma • ... De horeca gaat op 1 juni open, maar de coronaregels zijn streng. Hee topper! Klaar om een BAAS in de horeca te worden?. Het scherm waar je nu naar kijkt gaat ervoor zorgen dat jij alle skills onder de knie krijgt om vol zelfvertrouwen in de mooiste branche van Nederland te werken!. Iedere week komt er een nieuwe blog online waarin staat beschreven hoe je ervoor zorgt dat je leidinggevende, collega's en gasten naar jouw aanwezigheid op de werkvloer uitkijken. Vanaf 2020 zijn er twee percentages voor de premie Algemeen Werkloosheidsfonds (AWf): laag (2,94%) voor vaste contracten en hoog (7,94%) voor flexibele contracten. De lage premie is van toepassing bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een schriftelijke arbeidsovereenkomst, als het geen oproepovereenkomst is. In andere gevallen geldt de hoge premie. Horeca is onze passie en dat is wat ons een uitmuntend team maakt met ieder zijn eigen specialiteiten. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor u. Persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk. U neemt een grote stap en wij zullen u tot in het kleinste detail bijstaan. "Baas in de horeca: "Heel prettig dat er van begin tot eind - en nog steeds - wordt meegedacht en meegedaan. We zijn super trots op het resultaat en natuurlijk nog me...