mulders-gm.nl

De smaak van whisky

PUBLICATIE DATUM juli 2007
BESTANDSGROOTTE 3,78
ISBN 9789089100061
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hans Offringa
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De smaak van whisky in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Offringa. Lezen De smaak van whisky online is nu zo eenvoudig!

De Smaak van Whisky is geen kookboek in de klassieke zin van het woord, noch een boek dat uitsluitend over whisky gaat. In de eerste plaats is het een boek over de beleving van smaak, hoe de smaak van whisky kan worden gecombineerd met eten. Het is ook een kijkboek, dankzij de prachtige fotografie. De lezer wordt meegevoerd van de oorsprong, de Schotse stokerijen, via het adembenemende Schotse landschap naar de tafels van vier topkoks uit België, Frankrijk, Nederland en Schotland.Hans Offringa is een internationaal bekroond auteur en whiskykenner. Samen met zijn vrouw Becky geeft hij whisky master classes in Europa en de Verenigde Staten onder de naam The Whisky Couple.

...it België, Frankrijk, Nederland en Schotland ... bol.com | De smaak van whisky, Hans Offringa ... ... . Whisky is een zeer complexe drank, hoewel whisky slechts bestaat uit water, graan en gist. De smaaksamenstelling is echter complex en bestaat vaak uit een mix van allerlei smaken. Hoe dat komt leggen we hieronder uit. Invloed van de omgeving op de smaak van whisky. De smaak van whisky wordt bepaald door een groot aantal verschillende factoren. Whisky ontleent bijna al zijn smaak aan het contact met eikenhouten vaten. Iedere whisky heeft weliswaar een ideaal ri ... Welke whisky smaken zijn er? | Gall & Gall ... . Iedere whisky heeft weliswaar een ideaal rijpingspunt, maar de algemene regel is: jongere whisky wordt sterker bepaald door het karakter en de kenmerken van de distilleerderij, oudere whisky wordt sterker bepaald door het vat. De enige regel bij het drinken van whisky is: leg geen regels op. In dit gedeelte praten we over het ontsluiten van smaak, en onderzoeken we wat de beste whisky voor u zou kunnen zijn. Manieren om van whisky te genieten ... zachte smaken van de onmiddellijk plezierige The Singleton of Dufftown™. Zoals de naam al zegt is blended whisky een combinatie van twee of meer whisky's uit verschillende stokerijen. Deze combinatie bestaat vaak uit ongeveer 40% single malt en 60% single grain whisky's. Blended schotch whisky is hiervan misschien wel de beroemdste! Het grootste deel van de whisky's die wereldwijd worden geproduceerd zijn blended. De ultieme drank voor mannen is natuurlijk whisky. Al jaren een legendarische drank met vele soorten, smaken, varianten en leeftijden. Dit is dan ook de Om de smaken van whisky te herkennen en ontdekken is het daarom good to know in welke algemene profielen je deze kunt plaatsen. De smaak van whisky (Hardcover). De Smaak van Whisky is geen kookboek in de klassieke zin van het woord, noch een boek dat uitsluitend over whisky gaat.... De smaak van Whisky geschreven door Hans Offringa....