mulders-gm.nl

Kijk! - Kijk! groep 1-2

PUBLICATIE DATUM juni 2018
BESTANDSGROOTTE 3,19
ISBN 9789461182487
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ab van den Bosch
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kijk! - Kijk! groep 1-2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ab van den Bosch. Lezen Kijk! - Kijk! groep 1-2 online is nu zo eenvoudig!

KIJK! Groep 1-2 is een werkwijze die leraren ondersteunt bij het observeren, registreren en stimuleren van de ontwikkeling van jonge kinderen tussen vier en zeven jaar. U kijkt naar basiskenmerken, betrokkenheid en aanwezigheid van factoren die een risico kunnen vormen voor de ontwikkeling. Daarnaast kijkt u naar een groot aantal aspecten van de ontwikkeling. Dit doet u met behulp van een aantal ontwikkelingslijnen.KIJK! gaat over de praktijk van iedere dag. Werken met KIJK! vergroot uw deskundigheid ten aanzien van het observeren van de ontwikkeling van jonge kinderen. Het helpt u bij het maken van bewuste keuzes voor de manier waarop u die ontwikkeling het beste kunt ondersteunen. De gegevens kunt u zowel handmatig als digitaal verwerken. Voor de digitale verwerking van de gegevens maakt u gebruik van de Webbased-versie van KIJK!KIJK! Groep 1-2 sluit naadloos aan bij KIJK! 0-4 jaar. Samen maken ze deel uit van KIJK! 0-7 jaar.•KIJK! is efficiënt, praktisch en gebaseerd op jarenlange ervaring in de praktijk.•KIJK! wordt op veel scholen en in de kinderopvang met succes en naar tevredenheid gebruikt. •KIJK! heeft alles in zich om de ontwikkeling van jonge kinderen doelgericht te stimuleren. Op basis van een gedegen analyse stelt u een beredeneerd activiteitenaanbod samen, dat aansluit bij de ontwikkelbehoef¬ten van het kind. •KIJK! is een uitstekend hulpmiddel bij het voeren van gesprekken over kinderen met ouders en leraren.

.... Met KIJK! groep 1 en 2 volg en registreer je op een eenvoudige manier stap voor stap de ontwikkeling van kinderen in de onderbouw ... PDF Kijk! Groep 1-2 - kopie ... . Je weet precies hoe ver de kinderen zijn in hun ontwikkeling en speelt daar handig op in met de handelingsgerichte tips en activiteiten van KIJK! groep 1 en 2. Zo bied je elk kind nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Kijk! is een instrument voor het in kaart brengen van de ontwikkeling van kinderen en het ontwerpen van een daarop afgestemd ontwikkelingsgericht activiteitenaanbod. Kijk! is een observatieinstrument waarmee het ontwikkelingsverloop van jonge kinderen op diverse ontwikkelingsgebieden over lange ... KIJK! GROEP 1-2 - Onderwijsdatabank ... . Kijk! is een observatieinstrument waarmee het ontwikkelingsverloop van jonge kinderen op diverse ontwikkelingsgebieden over langere tijd kan worden geobserveerd en geregistreerd. Kijk! Groep 1-2 is onderdeel van een doorgaande lijn van observatie-instrumenten, die loopt van 0 tot 13 jaar. Kijk! 1-2 sluit direct aan bij Kijk! 0-4 jaar. Geanalyseerde onderdelen Volgboekje en handleiding vormden het uitgangspunt voor de analyses. Daarnaast is de digitale module bekeken. aalt KIJK! Lijst Ouders De KIJK! Lijst voor ouders is bedoeld als persoonlijke voorbereiding van uw gesprek met de leraar. De leraar vult zelf ook een KIJK! Je kijkt dan dus goed naar het doel van de les die je geeft en maakt naar aanleiding daarvan je keuze. ... of dit moeten we nog doen… Aan het einde van de dag kan ik dan snel de doelen groep 1/2 afvinken bij de kinderen die dit wel hebben behaald. Het doel kan dus ook in een andere week weer herhaald worden als het nog niet behaald is. KIJK In groep 1/2 maken we gebruik van KIJK, een leerlingvolgsysteem dat de ontwikkeling van kleuters goed in beeld brengt. Met KIJK worden kinderen dagelijks geobserveerd. Door alle ontwikkelingslijnen nauw te volgen middels observaties, hebben we als leerkrachten een goed beeld van de ontwikkeling van een kind. KIJK! groep 1-2 | ISBN 9789461181770 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. › analyse doelen jonge kind kijk! groep 1 2. Zoeken. zoek zoek. analyse doelen jonge kind kijk! groep 1 2. 15 januari 2019. Van dit document is geen samenvatting beschikbaar. download dit document. deel deze pagina. Delen op Facebook; Delen op LinkedIn; Delen op Twitter; Mail deze pagina. sectoren. primair onderwijs; so; vso; vmbo; De ontwikkelingslijnen zijn in elk katern uitgebreid tot 7 jaar (overeenkomstig KIJK!groep 1-2). Bij alle activiteiten staat vermeld bij welk tussendoel ze aansluiten én de activiteiten op het niveau 6, 0 tot 6,5 jaar zijn uitgebreid met...